Αθλητικά
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010 09:51

Παρέμβαση αθλητικού εισαγγελέα για Κρστιτς

Στο τμήμα αθλητικής βίας στην Ασφάλεια οδηγήθηκε ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής Νέναντ Κρστιτς, καθώς ο αθλητικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου, διέταξε τη σύλληψή του για όσα θλιβερά συνέβησαν την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ. Λίγο πριν το μεσημέρι, ο Κρστιτς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Στο τμήμα αθλητικής βίας στην Ασφάλεια οδηγήθηκε ο Σέρβος καλαθοσφαιριστής Νέναντ Κρστιτς, καθώς ο αθλητικός εισαγγελέας Κώστας Σιμιτζόγλου, διέταξε τη σύλληψή του για όσα θλιβερά συνέβησαν την Πέμπτη το βράδυ στο ΟΑΚΑ.

Σχετικά φέρεται να ενημερώθηκε και η υπουργός Νεολαίας και Αθλητισμού της Σερβίας, Σνεζάνα Σάμαρτζιτς-Μάρκοβιτς.

Ο Σέρβος σέντερ συνελήφθη στο ξενοδοχείο όπου διέμενε η ομάδα της Σερβίας, με την κατηγορία πρόκλησης σωματικής βλάβης, καθώς κατά τη γενική σύρραξη την Πέμπτη στο κλειστό του ΟΑΚΑ τραυμάτισε με καρέκλα τον Γιάννη Μπουρούση.

Τελικά, λίγο πριν το μεσημέρι, ο Κρστιτς αφέθηκε ελεύθερος με εντολή εισαγγελέα.

Σύμφωνα με όσα διέρρευσαν, κατά την κατάθεσή του στην αστυνομία ο Σέρβος ισχυρίστηκε πως του γλίστρησε η καρέκλα. «Ηθελα να αμυνθώ και εκείνη τη στιγμή βρήκα μπροστά μου μια καρέκλα. Πήγα να την σηκώσω αλλά μου γλίστρησε και έφυγε από τα χέρια μου... Δεν ήθελα να χτυπήσω, ούτε να τραυματίσω κανέναν...», φέρεται να είπε.

Παράλληλα από την εισαγγελία έγινε γνωστό ότι θα συνεχιστεί η προανάκριση για τα θλιβερά γεγόνοτα στον κατά τα άλλα φιλικό αγώνα.