Αθλητικά
Παρασκευή, 20 Αυγούστου 2010 16:22

Μετανιωμένος ο Κρστιτς

Μετανιωμένος για την απαράδεκτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της γενικής σύρραξης στο παρκέ του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Νέναντ Κρστιτς. «Έκανα μία ανοησία, ελπίζω να τελειώσει εδώ το θέμα», δήλωσε.

Μετανιωμένος για την απαράδεκτη συμπεριφορά του κατά τη διάρκεια της γενικής σύρραξης στο παρκέ του ΟΑΚΑ εμφανίστηκε ο Νέναντ Κρστιτς. Οπως είπε, θέλει να ζητήσει συγγνώμη από τον Γιάννη Μπουρούση για το χτύπημα με την καρέκλα.

Ο σέντερ των «πλάβι» μιλώντας για τα σκηνές ντροπής στο ΟΑΚΑ λίγο πριν αναχωρήσει για την πατρίδα του τόνισε: «Αυτά που έγιναν ήταν πολύ άσχημα, αλλά συμβαίνουν στον αθλητισμό. Κάποιες αποφάσεις των διαιτητών έφεραν νευρικότητα. Αυτό που έγινε ήταν αχρείαστο.

Δεν είναι όμορφο να βλέπεις τέτοια πράγματα, ιδιαίτερα σε ένα ελληνικό γήπεδο, όπου αγωνίζονται αρκετοί παίκτες της Σερβίας. Προσπάθησα να απολογηθώ στον Μπουρούση μετά τον αγώνα και θα προσπαθήσω να το κάνω και πάλι. Αυτό είπα και στον εισαγγελέα στην Αθήνα. Σέβομαι το νόμο».

Αναφερόμενος στο ενδεχόμενο τιμωρίας του, ο σέντερ των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ είπε: «Δεν ξέρω τι αναφέρουν οι κανονισμοί, ελπίζω να μην τιμωρηθεί κανένας, αλλά δεν είναι στο χέρι μου. Αν τιμωρηθώ εγώ, θα πρέπει να τιμωρηθούν και άλλοι. Έκανα μία ανοησία, ελπίζω να τελειώσει εδώ το θέμα».

Κλείνοντας, ο Κρστιτς φρόντισε να ενημερώσει ότι μπέρδεψε τον Μπουρούση με... οπαδό, δικαιολογώντας έτσι την εγκληματική ενέργειά του: «Όταν άρχισαν τα επεισόδια δεν υπήρχε ασφάλεια στο γήπεδο και εισέβαλαν οπαδοί στον αγωνιστικό χώρο. Ο Μπουρούσης φορούσε πολιτικά ρούχα».

πηγή: www.gazzetta.gr