Αθλητικά
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 08:57

Εκτός δράσης για τουλάχιστον 15 μέρες ο Σισέ

Τουλάχιστον 15 μέρες εκτός δράσης θα μείνει ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το τράβηγμα στο δικέφαλο που υπέστη στο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τζένοα, εξαιτίας του κακού αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ. Κινούνται για απόκτηση επιθετικού οι «Πράσινοι».

Τουλάχιστον 15 μέρες εκτός δράσης θα μείνει, σύμφωνα με τις πρώτες εκτιμήσεις, ο Τζιμπρίλ Σισέ μετά το τράβηγμα στο δικέφαλο που υπέστη στο φιλικό αγώνα του Παναθηναϊκού με την Τζένοα.

Όπως είπε και ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Νίκος Νιόπλιας, στη συνέντευξη Τύπου μετά το ματς, ο τραυματισμός του Γάλλου επιθετικού οφείλεται στην κακή κατάσταση του αγνωνιστικού χώρου του ΟΑΚΑ.

«Έχει πάθει τράβηγμα. (Θα μείνει έξω) λογικά 2-3 εβδομάδες αλλά οι γιατροί ξέρουν καλύτερα. Όταν κάνεις σπριντ σε αυτό το γήπεδο, στην... άμμο, λογικό είναι. Από το γήπεδο έχει γίνει ζημιά. Είναι σαν να κάνεις σπριντ στην λάσπη. Είναι τέτοιος παίκτης, ταχυδυναμικός. Σπριντάρει», δήλωσε ο τεχνικός των «Πρασίνων».

Με τον τραυματισμό του Σισέ φούντωσε η φημολογία περί κινήσεων του Παναθηναϊκού για την απόκτηση επιθετικού, με τα ονόματα των Ισμαέλ Μπλάνκο, Μοχάμεντ Τσιτέ, Καϊσέδο και Ούκρα να βρίσκονται ψηλά στη λίστα του Νίκου Νιόπλια. Για τον Αργεντινό άσο της ΑΕΚ ακούγεται ότι στο «Τριφύλλι» είναι έτοιμοι να προσφέρουν για την απόκτησή του ως ανταλλάγματα τους Σίλβα Κλέιτον και Βαγγέλη Μάντζιο.