Αθλητικά
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 14:10

Ολυμπιακός: Συμφωνία για Ουρτάδο, σκέψεις για ανταλλαγή Μαρέσκα-Μόρα

Το «ναι» της Εσπανιόλ για την μεταγραφή του Μόιζες Ουρτάδο φέρεται να εξασφάλισε ο Ολυμπιακός.

Το «ναι» της Εσπανιόλ για την μεταγραφή του Μόιζες Ουρτάδο φέρεται να εξασφάλισε ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» όλο το βράδυ της Κυριακής πίεζαν τους Ισπανούς για να τους δώσουν την απάντησή τους και αυτή φαίνεται να ήρθε θετική τη Δευτέρα το πρωί.

Με τα μέχρι στιγμής δεδομένα υπάρχει πλήρης συμφωνία τόσο με τον σύλλογο της Βαρκελώνης, όσο και με τον παίκτη, ο οποίος αναμένεται ακόμα και μέσα στο επόμενο διήμερο να αφιχθεί στην Ελλάδα.

Το ποσό της μεταγραφής θα φτάσει τα 2 εκατομμύρια ευρώ, γεγονός που αφήνει πλήρως ικανοποιημένους τους Καταλανούς που δεν τον υπολόγιζαν για τη νέα σεζόν, ενώ ο ίδιος ο ποδοσφαιριστής θα υπογράψει τριετές συμβόλαιο ύψους 900.000 ευρώ ετησίως.

«Ξένο σώμα» ο Μαρέσκα

Εν τω μεταξύ, προσπάθειες γίνονται για την αποδέσμευση του Έντσο Μαρέσκα από το ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο Ιταλός δεν υπολογίζεται καθόλου από τον Βαλβέρδε και αποτελεί ξένο σώμα για την ομάδα του Πειραιά. Παρόλα αυτά, ο ίδιος αρνείται να αποχωρήσει χωρίς να πάρει το σύνολο του ποσού που προβλέπει το συμβόλαιό του.

Έτσι, οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν το τελευταίο διάστημα και το ενδεχόμενο της ανταλλαγής του με τον Βαγγέλη Μόρα, τον οποίον επίσης η Μπολόνια θέλει να «ξεφορτωθεί» λόγω του υψηλού συμβολαίου του.

¶γνωστο παραμένει, βέβαια, το αν θα προχωρήσει έτσι η όλη υπόθεση, αλλά σε περίπτωση που δεν υπάρξει λύση και ο Μαρέσκα επιμείνει να παραμείνει στον Ολυμπιακό, το πιθανότερο θα είναι να βλέπει τα ματς από την κερκίδα.