Αθλητικά
Δευτέρα, 23 Αυγούστου 2010 22:56

Ολυμπιακός: Έρχεται και υπογράφει ο Ουρτάδο

«Kόκκινος» είναι πια και ο Μοϊσές Ουρτάδο, όπως επιβεβαιώνεται και τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από την Εσπανιόλ. Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

«Kόκκινος» είναι πια και ο Μοϊσές Ουρτάδο, όπως επιβεβαιώνεται και τον Ολυμπιακό και ανακοινώθηκε από την Εσπανιόλ. Ο έμπειρος παίκτης αναμένεται αύριο στην Αθήνα για να υπογράψει συμβόλαιο τριών ετών.

Ο Μοϊσές Ουρτάδο είναι πλέον ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού. Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα -κάτι που επιβεβαίωσε και ο πειραϊκός σύλλογος- και ο έμπειρος αμυντικός μέσος της Εσπανιόλ έρχεται αύριο στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του 3ετές συμβόλαιο συνεργασίας.

Οι πληροφορίες αναφέρουν πως το θέμα... έκλεισε με ένα ποσό κοντά στα 2 εκατ. ευρώ. Οι Ισπανοί έκαναν λόγο για παρουσία του Ντάρκο Κοβάσεβιτς στην Ισπανία για να τελειώσει θετικά το συγκεκριμένο ζήτημα, κάτι που όμως δεν επιβεβαίωνε ο Ολυμπιακός, επισημαίνοντας πως ο Κοβάσεβιτς ήταν σήμερα στο γραφείο του στην ΠΑΕ. Η ουσία πάντως είναι πως η ελληνική ομάδα κατάφερε να κάνει πράξη άλλη μία επιθυμία του προπονητή της, Ερνέστο Βαλβέρδε... «Η μεταγραφή έκλεισε και ο Ουρτάδο είναι παίκτης του Ολυμπιακού», τόνιζαν οι ιθύνοντες της Εσπανιόλ, με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για ποσό στα 2 εκατ. ευρώ.

Τι ανακοίνωσε η Εσπανιόλ

Λίγη ώρα μετά την δημοσιοποίηση της συμφωνίας από τον Ολυμπιακό η Εσπανιόλ προέβη σε επίσημη ανακοίνωση. Η ανακοίνωση των Καταλανών αναφέρει: «Ο Μοϊσές Ουρτάδο μετακινείται στον Ολυμπιακό. Η Εσπανιόλ και ο Ολυμπιακός συμφώνησαν για την μετακίνηση του Μοϊσές Ουρτάδο στην ελληνική ομάδα. Ο παίκτης θα μεταβεί στην Αθήνα για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας. Ο Μοϊσές Ουρτάδο αγωνίστηκε για 18 χρόνια με τη φανέλα της Εσπανιόλ».

Την Πέμπτη η παρουσίαση

Από εκεί και πέρα όπως έγινε γνωστό η παρουσίαση των νέων μεταγραφικών αποκτημάτων του Ολυμπιακού θα πραγματοποιηθεί την προσεχή Πέμπτη έτσι ώστε να προλάβει να δώσει το παρών και ο Μοϊσές Ουρτάδο. Πέραν του Ισπανού στην παρουσίαση θα είναι οι Μάρκο Πάντελιτς, Νταβίντ Φουστέρ και Κρίστιαν Νέμεθ.

Πηγή: www.gazzetta.gr