Αθλητικά
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 14:21

Προς Καραϊσκάκη το ΑΕΚ-Νταντί

Με την αστυνομία να μη μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του σταδίου και τον Ολλανδό παρατηρητή της UEFA να μη δίνει την έγκρισή του, η περίπτωση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νταντί απορρίφθηκε. Μοναδική λύση πλέον το «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Με την αστυνομία να μη μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια του σταδίου και τον Ολλανδό παρατηρητή της UEFA να μη δίνει την έγκρισή του, η περίπτωση του γηπέδου της Νέας Σμύρνης για τη ρεβάνς της ΑΕΚ με τη Νταντί απορρίφθηκε.

Παρότι οι άνθρωποι της Ένωσης θεωρούν πως οι βανδαλισμοί μπορούν να διορθωθούν, η ευρωπαϊκή ομοσπονδία, υπό τις έντονες πιέσεις του σκωτσέζικου συλλόγου που φοβάται για την ασφάλεια των φίλων και των παικτών του, αποφάσισε να μη δώσει το «πράσινο φως» στο γήπεδο των «κυανέρυθρων».

Μοναδική λύση πλέον αποτελεί το «Γεώργιος Καραϊσκάκης» με την ΑΕΚ να τρέχει να το δηλώσει στην UEFA πριν τις 16:00 σήμερα, όταν και λήγει η προθεσμία.

Μεγάλο πρόβλημα, βέβαια, για τους «κιτρινόμαυρους» τώρα είναι το τι θα κάνουν με τα εισιτήρια που έχουν προπωληθεί. Ο Ολυμπιακός δίνει τη συγκατάθεσή του για το ματς, υπό την προϋπόθεση να γίνει κεκλεισμένων των θυρών, φοβούμενος βανδαλισμούς από φιλάθλους της Ένωσης.

Το πιθανότερο είναι να βρεθεί μικρή μερίδα φίλων της ΑΕΚ (περίπου 300) συν οι φίλοι της Νταντί.