Πολιτιστικά
Τετάρτη, 25 Αυγούστου 2010 14:55

Θέατρο σκιών… χωρίς σκιές στη Νεμέα

Η παράσταση «Σκιών Καμώματα... Ο Γάμος του Μπάρμπα Γιώργου» του Ευγένιου Σπαθάρη, ανεβαίνει, όχι με σκιές αυτή τη φορά, αλλά με ηθοποιούς, την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στο Green Theater της Νεμέας.

Η παράσταση «Σκιών Καμώματα... Ο Γάμος του Μπάρμπα Γιώργου» του Ευγένιου Σπαθάρη, ανεβαίνει, όχι με σκιές αλλά με ηθοποιούς, την Παρασκευή 27 Αυγούστου, στο Green Theater της Νεμέας.

Οκτώ ηθοποιοί, με πρωταγωνιστή τον εξαιρετικό Τάκη Βαμβακίδη στον ρόλο του Καραγκιόζη και τον Γιάννη Ζουμπαντή στο ρόλο του Κολλητηριού ενσαρκώνουν επί σκηνής τις φιγούρες του Ευγένιου Σπαθάρη, σε μια κωμωδία, που αναμένεται να γεμίσει την καλοκαιρινή βραδιά μικρών και μεγάλων.

Ο Γιάννη Μποσταντζόγλου συμμετέχει με το ιδιαίτερο στιλ του, ερμηνεύοντας τον ρόλο του μπαρμπά-Γιώργου και απογειώνει το κοινό προβάλλοντας τα μηνύματα και το γέλιο που προσφέρει η λαϊκή μας παράδοση.

Τα σκηνικά έχει επιμεληθεί ο Νίκος Κασαπάκης και τη μουσική ο Γιάννης Ζουγανέλης. Εμφανίζονται επίσης, οι ηθοποιοί: Δομινίκη Παπαστεργίου, Δήμητρα Παπαδήμα, Νίκος Γιαννίκας, Καλλιόπη Ταχτσόγλου, Νίκος Παναγιωτούνης, Δομινίκη Παπαστεργίου, και Νίκος Παναγιωτούνης.

Πληροφορίες: Green Theater, Αρχαίες Κλεωνές, Νεμέα, στις 9.30 μ.μ., 2746031233.