Αθλητικά
Πέμπτη, 02 Σεπτεμβρίου 2010 16:46

Συνέχεια στις προκλητικές δηλώσεις από Ιμπραΐμοβιτς

Από τη στιγμή που πήγε στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει πάψει να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τη Μπαρτσελόνα και σε τελευταίες του δηλώσεις έβαλε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ξανά στο στόχαστρο.

Από τη στιγμή που πήγε στη Μίλαν ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς δεν έχει πάψει να μιλάει με τα χειρότερα λόγια για τη Μπαρτσελόνα και σε τελευταίες του δηλώσεις έβαλε τον Πεπ Γκουαρδιόλα ξανά στο στόχαστρο.

Ο Σουηδός επιθετικός μπορεί να ήταν τελείως αρνητικός όλη την περσινή σεζόν και δικαίως να βρέθηκε εκτός πλάνων στους «μπλαουγκράνα», όμως η πικρία που βγάζει δεν φαίνεται να έχει τέλος.

«Για εμένα ένας μεγάλος προπονητής μπορεί να λύσει τα προβλήματά του. Ένας μικρός, όμως, πηγαίνει γυρεύοντας γιΆ αυτά», φέρεται να δήλωσε με μεγάλη δόση ειρωνείας για τον Γκουαρδιόλα στο πρακτορείο ειδήσεων Press Association.

«Μόνο ένα άτομο υπήρχε στο τεχνικό επιτελείο της Μπαρτσελόνα, που ήθελε να με ξεφορτωθεί από την ομάδα. Σε όποιο σύλλογο και να πήγα, πουθενά δεν είχα πρόβλημα. Αλλά ξαφνικά έγινα προβληματικός και δεν μπορούσα να επικοινωνήσω με τον κύριο ΅φιλόσοφοΆ», συνέχισε με βιτριολικό ύφος.

Πάντως, παρά τις όποιες άσχημες εμφανίσεις του, ο ίδιος δεν φαίνεται να συνειδητοποιεί ποιος ήταν και ο δικός του ρόλος στην όλη ιστορία. Έτσι, συνεχίζει να θεωρεί πως ουσιαστικά εκδιώχτηκε για άγνωστους λόγους και όχι εξαιτίας της μέτριας απόδοσής του.

«Δεν μπορούσα να αντέξω άλλο. Δεν είχα καμιά επιλογή από το να φύγω και είμαι τυχερός που βρήκα ένα κλαμπ όπως η Μίλαν».

Ο Ιμπραΐμοβιτς προκάλεσε αίσθηση και με άλλες δηλώσεις του πριν λίγες μέρες, όταν παρουσιάσθηκε από τους «ροσονέρι». Τότε είχε τρέξει να επιτεθεί στην Ίντερ, στην οποία αγωνιζόταν πριν πάει στη Μπαρτσελόνα. Μάλιστα, είχε δηλώσει πως οι «νερατζούρι» χρωστάνε τα πάντα σε αυτόν για δυο συνεχόμενα νταμπλ που έκαναν όσο αγωνιζόταν στο σύλλογο, ξέχασε όμως να αναφέρει το γεγονός πως μόλις έφυγε η Ίντερ κατέκτησε το Champions League.