Αθλητικά
Σάββατο, 04 Σεπτεμβρίου 2010 17:07

Ξανά από Τρίτη στις προπονήσεις ο Ζαϊρί

Παράθυρο αισιοδοξίας αναφορικά με την πορεία αποθεραπείας του Ζαουάντ Ζαϊρί αφήνει το ιατρικό επιτελείο του Ολυμπιακού.

Παρά την έκδηλη ανησυχία, που επικρατεί στον Ολυμπιακό, δεδομένου και του άσχημου περυσινού προηγούμενου με τον Ντουντού Σεαρένσε (σ.σ. ο οποίος ταλαιπωρήθηκε στο μεγαλύτερο διάστημα της σεζόν από ανάλογο πρόβλημα με το πέλμα του) οι θεράποντες ιατροί παρουσιάζονται καθησυχαστικοί.

Σύμφωνα με το ιατρικό τιμ του Ολυμπιακού, ο Μαροκινός δεν έχει κάτι σοβαρό και οι πόνοι στο πέλμα του αριστερού του ποδιού έχουν να κάνουν περισσότερο με το παπούτσι του, το οποίο του προκάλεσε μικρές ενοχλήσεις.

Με βάση τα παραπάνω, ο Μαροκινός μεσοεπιθειτκός αναμένεται να ενσωματωθεί σε φουλ προπονητικούς ρυθμούς από την προσεχή Τρίτη, αφού επικρατεί αισιοδοξία ότι θα έχει ξεπεράσει εντελώς τις ενοχλήσεις στο πέλμα του.

Αξίζει να αναφερθεί πάντως, ότι το σαββατοκύριακο, που ήδη διανύουμε, αναμένετια να είναι το τελευταίο … ανέμελο για τους «ερυθρόλευκους», οι οποίοι έχουν την ευκαιρία να ξεφύγουν από τη ρουτίνα των δυνατών και συνεχόμενων προπονήσεων και να γεμίσουν τις μπαταρίες τους εν όψει των δύσκολων, όσο και κρίσιμων υποχρεώσεων, που τους περιμένουν. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε, άλλωστε, βρίσκεται από την Παρασκευή το απόγευμα στο Μπιλμπάο, ώστε να ξεπεράσει το οικογενειακό ζήτημα, που έχει προκύψει με το πρόβλημα υγείας του μικρού του παιδιού. Το επόμενο ραντεβού στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, έχει προγραμματιστεί για την Δευτέρα στις 7 το απόγευμα, οπότε και θα μπει στην τελική της ευθεία η προετοιμασία εν όψει της σαββατιάτικης αναμέτρησης με την Κέρκυρα.

www.gazzetta.gr