Πολιτική
Τρίτη, 07 Σεπτεμβρίου 2010 15:43

Ανέλαβε καθήκοντα η Φ. Γεννηματά

Σε θερμό κλίμα καλωσόρισε η ¶ννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας τη Φώφη Γεννηματά, η οποία ανέλαβε καθήκοντα αναπληρώτριας υπουργού.

Σε θερμό κλίμα καλωσόρισε η Αννα Διαμαντοπούλου στο υπουργείο Παιδείας τη Φώφη Γεννηματά, η οποία ανέλαβε καθήκοντα αναπληρώτριας υπουργού.

«Χαίρομαι πολύ που μου δίνεται η δυνατότητα να συνεργαστώ και να παράγουμε έργο μαζί με μια διακεκριμένη πολιτικό και πολύ καλή φίλη. Από σήμερα το Υπουργείο γίνεται πιο ισχυρό για να αντιμετωπίσει τις μεγάλες προκλήσεις που έχει μπροστά του», δήλωσε η υπουργός.

«Τα ελλείμματα στο χώρο της Παιδείας είναι θα έλεγα πως είναι εξίσου σημαντικά με το χώρο της οικονομίας, έχουν να κάνουν με το μέλλον μας, με τη νέα γενιά», δήλωσε από την πλευρά της η κ. Γεννηματά.

«Η πρόκληση για μια ποιοτική Παιδεία αποτελεί υψηλή, πολιτική προτεραιότητα της κυβέρνησης μας, προσωπική προτεραιότητα του Πρωθυπουργού. Ελπίζω και εύχομαι να είμαστε εδώ αποτελεσματικοί, να ανταποκριθούμε στην εμπιστοσύνη του Πρωθυπουργού αλλά και των πολιτών», πρόσθεσε.