Πολιτική
Δευτέρα, 25 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Αραιές νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες κατά τόπους στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά θα είναι πυκνότερες. Το πρωϊ θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες κυρίως στα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και αργότερα στο Ιόνιο πολύ ισχυροί και στα ανατολικά ανατολικοί νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 4 έως 20 βαθμούς, στα δυτικά από 9 έως 20 και στην υπόλοιπη χώρα από 8 έως 22 βαθμούς

Κελσίου.

Αύριο Τρίτη στη Δυτική Ελλάδα προβλέπονται νεφώσεις που σταδιακά θα αυξηθούν και θα σημειωθούν βροχές και από αργά το βράδυ καταιγίδες. Στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις. Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με πιθανότητα ασθενών βροχών μικρής διάρκειας κυρίως τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά θυελλώδεις και στα ανατολικά απο ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις και το πρωϊ είναι πιθανόν να σημειωθεί ομίχλη. Οι άνεμοι θα πνέουν μεταβλητοί ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 7 έως 19 βαθμούς Κελσίου.