Αθλητικά
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 11:04

Europa League: Ξεκίνημα ΠΑΟΚ με Κλαμπ Μπριζ

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (Novasports 3 - 20:00) θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο Europa League.

Ο ΠΑΟΚ επιστρέφει στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και κόντρα στην Κλαμπ Μπριζ (Novasports 3 - 20:00) θα προσπαθήσει να κάνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα στο Europa League.

Στο «Γιαν Μπρέιτελ» του Βελγίου φιλοξενείται απόψε ο ΠΑΟΚ, ο οποίος θα αντιμετωπίσει την Κλαμπ Μπριζ σε ένα παιχνίδι που θα «σφραγίσει» την επιστροφή του μακεδονικού συλλόγου στα ευρωπαϊκά Κύπελλα.

Οι παίκτες του Παύλου Δερμιτζάκη είναι αποφασισμένοι για το καλύτερο αποτέλεσμα και στόχος της ομάδας είναι να παρουσιαστεί το «πρόσωπο» που είχε δείξει ο ΠΑΟΚ απέναντι σε ¶γιαξ και Φενέρμπαχτσε. Ο νεαρός προπονητής του «Δικέφαλου το Βορρά» ζήτησε τη νίκη από τους ποδοσφαιριστές του συλλόγου, ώστε να γίνει το καλύτερο δυνατό ξεκίνημα και να υπάρχουν στη συνέχεια βάσιμες ελπίδες για πρόκριση. Παράλληλα, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο ο 41χρονος προπονητής να χρησιμοποιήσει τον Ελ Ζαρ κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο προπονητής του ΠΑΟΚ θα τοποθετήσει κάτω από τα δοκάρια τον Κρέσιτς, ο οποίος μπροστά του θα έχει τους Σνάουτσνερ, Κοντρέρας, Μαλεζά και Λίνο. Στο κέντρο της μεσαίας γραμμής θα αγωνιστούν ο Βιτόλο και ο Γκαρσία, έχοντας στα πλάγια τον Βιεϊρίνια και τον Κουτσιανικούλη. Πιο μπροστά θα παίξει ο Ίβιτς, ενώ μοναδικός προωθημένος θα είναι ο Σαλπιγγίδης.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Χαλκιάς, Ελ Ζαρ, Τσιρίλο, Φωτάκης, Παπάζογλου, Ζουέλα και Φιλομένο.

Από τους διαθέσιμους που είχαν δηλωθεί στη λίστα της UEFA, ο μόνος που μένει Θεσσαλονίκη είναι ο Στέφανος Αθανασιάδης.