Οικονομία & Αγορές
Πέμπτη, 16 Σεπτεμβρίου 2010 16:39

Politics GlobalCom: Πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ 1435:2009

Την πιστοποίηση των υπηρεσιών της, κατά το ελληνικό πρότυπο διαχειριστικής επάρκειας ΕΛΟΤ 1435:2009 από τον φορέα TÜV HELLAS, κατέκτησε πρόσφατα η Politics GlobalCom.

Την πιστοποίηση των υπηρεσιών της, κατά το ελληνικό πρότυπο διαχειριστικής επάρκειας ΕΛΟΤ 1435:2009 από τον φορέα TÜV HELLAS (μέλος του TÜV NORD Group) αλλά και την ένταξή της στις ηγέτιδες εταιρείες δημοσίων σχέσεων διεθνώς, στο πλαίσιο της έγκυρης έκδοσης The Holmes Report - European Consultancy Report Card 2009, κατέκτησε πρόσφατα η Politics GlobalCom.

Συγκεκριμένα, η Politics GlobalCom έλαβε την πιστοποίηση κατά ΕΛΟΤ 1435:2009 για τις υπηρεσίες δημοσίων σχέσεων, προώθησης πωλήσεων και άμεσου marketing και δημιουργίας διακριτού σήματος.

Όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, με αυτόν τον τρόπο η εταιρεία διατηρεί το δικαίωμα συμμετοχής της σε διαγωνισμούς του Δημόσιου και ευρύτερου Δημόσιου Τομέα, ανταποκρινόμενη στις οδηγίες της Ένωσης Εταιριών Διαφήμισης & Επικοινωνίας Ελλάδος.

Παράλληλα, πληρώντας τα κριτήρια της ετήσιας έκδοσης «The Holmes Report», τα οποία αφορούν στη φήμη και τις βραβεύσεις της κάθε εταιρίας, η Politics GlobalCom πέτυχε να συμπεριληφθεί ανάμεσα στις μεγαλύτερες εταιρίες δημοσίων σχέσεων διεθνώς.