Πολιτική
Τρίτη, 26 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Λίγες νεφώσεις προβλέπει για σήμερα σε όλη τη χώρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ), οι οποίες στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα θα είναι κατά τόπους αυξημένες και υπάρχει πιθανότητα σποραδικών βροχών κυρίως τη νύχτα. Το πρωϊ στα ηπειρωτικά θα σημειωθούν ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά νότιοι, νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Ιόνιο τοπικά θυελλώδεις ενώ στα ανατολικά θα είναι από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς έως μέτριοι, με τάση ενίσχυσης από το βράδυ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 6 έως 18 βαθμούς Κελσίου, στα δυτικά από 10 έως 19 και στην υπόλοιπη χώρα από 9 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Για αύριο Τετάρτη στην Ανατολική Μακεδονία, τη Θράκη, τα νησιά του Βορείου και Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπονται λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν και θα βρέξει το απόγευμα. Στην υπόλοιπη χώρα θα υπάρχει αυξημένη συννεφιά με βροχές και καταιγίδες που μετά το μεσημέρι κατά τόπους θα ενταθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν νότιοι νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί και στο Ιόνιο πρόσκαιρα θυελλώδεις. Η θερμοκρασια θα σημειώσει μικρή πτώση ως προς τις μέγιστες τιμές.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιό πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν νοτιοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται αραιές νεφώσεις κατά περιόδους πιο πυκνές. Οι άνεμοι θα πνέουν από ανατολικές διευθύνσεις ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.