Αθλητικά
Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010 23:12

Κόλα: «Παίξαμε καλά μετά την αποβολή»

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ μετά το 2-0 αλλά και μετά την αποβολή εμφανίστηκε ο Χριστόφορος Κόλα. «Μόνο τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη», το σύνθημα για το πρωτάθλημα.

Απόλυτα ικανοποιημένος από την προσπάθεια των παικτών της ΑΕΚ μετά το 2-0 αλλά και μετά την αποβολή εμφανίστηκε ο Χριστόφορος Κόλα. «Μόνο τη νίκη απέναντι στην Ξάνθη», το σύνθημα για το πρωτάθλημα.

«Πέρα από το αποτέλεσμα πέρα από το παιχνίδι αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά για την προσπάθεια τους Ήταν δύσκολα παίζοντας 11 εναντίον έντεκα και με το 2-0 και αυτό έγινε ακόμη πιο δύσκολο και εκεί θέλω να τους δώσω συγχαρητήρια. Είναι πολύ σημαντικό το γεγονός ότι μετά το 2-0 μπόρεσαν να παίξουν ένα καλό ποδόσφαιρο. Ωστόσο τα γκολ που δεχτήκαμε βάζει όλους εμάς στο καθήκον να μπορέσουμε βήμα βήμα μέρα μέρα αυτά τα λάθη να τα διορθώσουμε και να τα βελτιώσουμε.Πολύ σημαντικό στόχος το παιχνίδι της Κυριακής και εκεί πλέον στρέφεται η προσοχή μας με στόχο το αποτέλεσμα που είναι η νίκη.

Από τα αμυντικά λάθη ποιο είναι πιο δύσκολο να διορθωθεί;

Προσωπικά θεωρώ το πρώτο πράγμα για την ομάδα μας και τα ματς που ακολουθούν πρέπει να δώσουμε καλύτερο βάρος στην αγωνιστική πειθαρχία όλων των παικτών. Δεν είναι μόνο οι αμυντικοί που ευθύνονται για αυτό. Υπάρχουν σε όλες τις γραμμές και θεωρώ ότι πρέπει να έχουμε μεγαλύτερη αγωνιστική νοοτροπία και μπορούν να μας κάνουν πιο αποτελεσματικούς στα επόμενα παιχνίδια.

Γιατί έκανε αλλαγή τον Σκόκο;

Ήταν κάτι που και εγώ δεν θα το ΅θελα να συμβεί. Η απόφαση της αλλαγής ήταν για να ξεκουραστεί και εγώ παρακαλώντας τον διαιτητή τρεις φορές αλλά η απάντηση του ήταν «όχι» έπρεπε να γίνει αλλαγή. Θεωρώ όμως ότι ο Σκόκο όφειλε να δώσει το χέρι του στον συμπατριώτη του όταν έγινε αλλαγή.

Ο Σπαλέτι έχει φτιάξει σύνολο με συγκεκριμένη τακτική με πολύ καλή νοοτροπία. Κάθε παίκτης αποδίδει το ίδιο με αυτόν που λείπει Ίσως ο Μπουκάροφ να είχε μεγαλύτερη διάθεση από τον Κερζάκοφ.

Πηγή: www.gazzetta.gr