Πολιτική
Πέμπτη, 28 Νοεμβρίου 2002 07:01

Πρόγνωση καιρού

Νεφώσεις με τοπικές βροχές προβλέπει για σήμερα στη Βόρεια Ελλάδα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ). Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες. Τα φαινόμενα στην Πελοπόννησο, την Κρήτη, τις Κυκλάδες και μετά το μεσημέρι στα Δωδεκάνησα θα είναι έντονα. Σταδιακά από τα δυτικά αναμένεται βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν στα δυτικά κεντρικά και βόρεια ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα ανατολικοί νοτιοανατολικοί ισχυροί μέχρι πολύ ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί στα βόρεια από 09 έως 14 βαθμούς και στην υπόλοιπη χώρα από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Αύριο Παρασκευή στην Ανατολική και Νότια νησιωτική χώρα προβλέπονται αρχικά νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες γρήγορα όμως ο καιρος θα βελτιωθεί. Στην υπόλοιπη χώρα ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι μέχρι ισχυροί και τοπικά στα νότια πολύ ισχυροί με σταδιακή εξασθένηση. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Σήμερα στην Αττική προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και πιθανώς τις πρωϊνές καταιγίδες. Από το απόγευμα τα φαινόμενα σταδιακά θα εξασθενήσουν. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη προβλέπονται νεφώσεις με ασθενείς βροχές κατά διαστήματα. Οι άνεμοι θα πνέουν ανατολικοί βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 11 έως 14 βαθμούς Κελσίου.