Αθλητικά
Κυριακή, 03 Οκτωβρίου 2010 21:24

Παναθηναϊκός: Πρόθεση παραίτησης Νιόπλια, στήριξη Πατέρα

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας αμέσως μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-4 επί του Εργοτέλη. Παρόλα αυτά, ανακάλεσε λίγο αργότερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του «πρασίνων», Νικόλα Πατέρα.

Την πρόθεσή του να παραιτηθεί από την τεχνική ηγεσία του Παναθηναϊκού εξέφρασε ο Νίκος Νιόπλιας στη συνέντευξη Τύπου αμέσως μετά το νικηφόρο πέρασμα της ομάδας του από το Παγκρήτιο με 4-1 επί του Εργοτέλη. Παρόλα αυτά, ανακάλεσε λίγο αργότερα μετά από τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με τον πρόεδρο του «πρασίνων», Νικόλα Πατέρα.

Αρχικά ο Έλληνας τεχνικός εμφανίστηκε βουρκωμένος προ των δημοσιογράφων και δήλωσε πως θα θέσει την παραίτησή του στη διάθεση του προέδρου του «τριφυλλιού».

«Θα προσπαθήσω να συναντηθώ με τον πρόεδρο για να του ανακοινώσω ότι δεν θέλω να είμαι πια προπονητής. Δεν γίνεται στις 22 Αυγούστου να είμαι ο καλύτερος προπονητής και στις 2 Οκτωβρίου να είμαι περίγελος του ποδοσφαίρου», τόνισε χαρακτηριστικά.

Ο Νίοπλιας αναφερόταν φυσικά στην έντονη κριτική που δέχθηκε μετά την ήττα από την Κοπεγχάγη στο ΟΑΚΑ την περασμένη Τετάρτη για τη δεύτερη αγωνιστική των ομίλων του Champions League, η οποία επεκτεινόταν και στο άσχημο αγωνιστικό πρόσωπο της ομάδα στο ξεκίνημα της νέας σεζόν.

Η πρόθεση του Έλληνα προπονητή να παραιτηθεί, όμως, θα διαρκούσε μόλις μισή ώρα. Με το που πληροφορήθηκε ο Νικόλας Πατέρας τις δηλώσεις του, αμέσως είχε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του, όπου του επανέλαβε την πρόθεσή του να τον στηρίξει, όπως έκανε και μετά το παιχνίδι με του Δανούς.