Πολιτική
Σάββατο, 16 Οκτωβρίου 2010 13:46

Γ. Καρατζαφέρης: Aδιανόητο να ετοιμάζουν την ανέγερση τεμένους

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε αδιανόητο, την ώρα που η Αθήνα δεν έχει μητροπολιτικό ναό, η Πολιτεία να ετοιμάζεται να δώσει 80 εκατομμύρια ευρώ για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους. «Ας σεβαστούμε πρώτα τη Θρησκεία μας την οποία κάποιοι ποδοπατούν».

Στο θέμα της ανέγερσης μουσουλμανικού τεμένους στην Αθήνα αναφέρθηκε σήμερα, σε δηλώσεις του εξερχόμενος του ναού της Αγίας Δύναμης, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γιώργος Καρατζαφέρης.

Ο κ. Καρατζαφέρης χαρακτήρισε αδιανόητο, την ώρα που η Αθήνα δεν έχει μητροπολιτικό ναό, η Πολιτεία να ετοιμάζεται να δώσει 80 εκατομμύρια ευρώ -όπως υποστήριξε- για την ανέγερση μουσουλμανικού τεμένους.

«Είναι αδιανόητο στην ουσία, η Αθήνα να μην έχει Μητροπολιτικό Ναό και η Πολιτεία να δίνει 80 εκατ. ευρώ για να φτιάξει Ισλαμικό κέντρο και τέμενος εδώ στο Βοτανικό... Θα ήταν φρόνιμο, σοβαρό και υπεύθυνο πρώτα να φτιάχναμε ένα Μητροπολιτικό Ναό, όπως οραματίζετο ο μακαριστός Αρχιεπίσκοπος Χριστόδουλος και μετά υπάρχει δυνατότητα να γίνουν μικρά τζαμιά και όχι επιβλητικά τεμένη, μεγαλύτερα από κάθε άλλη περιοχή του κόσμου εδώ στην Αθήνα», παρατήρησε ο πρόεδρος του ΛΑ.Ο.Σ και κατέληξε λέγοντας:

«Ας σεβαστούμε πρώτα τη Θρησκεία μας την οποία κάποιοι ποδοπατούν».