Πολιτική
Τρίτη, 19 Οκτωβρίου 2010 19:43

Aπάντηση Σ. Τσιτουρίδη στον Αν. Βγενόπουλο

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη προκάλεσαν όσα ανέφερε στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των Ομολόγων ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος.

Την αντίδραση του πρώην υπουργού Απασχόλησης Σάββα Τσιτουρίδη προκάλεσαν όσα ανέφερε στην κατάθεσή του στην Εξεταστική Επιτροπή που διερευνά την υπόθεση των Ομολόγων ο επιχειρηματίας Ανδρέας Βγενόπουλος http://www.naftemporiki.gr/news/cstory.asp?id=1884343 .

Σε δήλωσή του ο κ. Τσιτουρίδης σημειώνει ότι «ο κατά τα άλλα λαλίστατος κ. Βγενόπουλος, ξέχασε να πει σήμερα ότι πουλούσε δομημένα ομόλογα από το 2005, πριν γίνω εγώ υπουργός Απασχόλησης. ¶ρα αποκλείεται εγώ να μετείχα ή να συντόνιζα ένα δήθεν κυβερνητικό σχέδιο, χωρίς να είμαι υπουργός, με τον ίδιο να πουλά ομόλογα».

Τονίζει ακόμη ότι «ο κατά τα λοιπά πολύ έμπειρος κ. Βγενόπουλος - όπως και διάφοροι άλλοι, το ίδιο έμπειροι τραπεζίτες - με πολύ μεγάλη καθυστέρηση ''ανακάλυψαν'' ότι τα ομόλογα που οι ίδιοι πουλούσαν στα Ασφαλιστικά Ταμεία ήταν τοξικά».

«Ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματα του», καταλήγει ο κ. Τσιτουρίδης.