Πολιτική
Πέμπτη, 04 Νοεμβρίου 2010 17:13

ΝΔ: Να καταδικαστεί η πολιτική του Γ. Παπανδρέου

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, χρεώνοντάς της όργιο φημών και διαρροών τα τελευταία 24ωρα, με σκοπό να τρομάξουν οι πολίτες.

Δριμύτατη επίθεση στην κυβέρνηση εξαπέλυσε ο εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Πάνος Παναγιωτόπουλος, χρεώνοντάς της όργιο φημών και διαρροών τα τελευταία 24ωρα, με σκοπό να τρομάξουν οι πολίτες.

Όπως ανέφερε, πολίτες τηλεφωνούν στη Ρηγίλλης και ρωτούν αν ο πρωθυπουργός εξετάζει να μεταφέρει τη δεύτερη Κυριακή των αυτοδιοικητικών εκλογών και να διεξάγει μαζί εθνικές εκλογές.

«Το εμπόριο φόβου και οι διαρροές κινδυνολογίας θα ακυρωθούν στην πράξη από τους πολίτες, που την Κυριακή θα στείλουν μήνυμα καταδίκης της πολιτικής του κ. Παπανδρέου» πρόσθεσε καλώντας και σε ψήφο θετική για την έξοδο της χώρας από τη κρίση.

Επικαλούμενος διαδικτυακή έρευνα της εταιρείας Νίλσεν, με τη οποία μετράται η καταναλωτική εμπιστοσύνη, επέκρινε εντονότατα την κυβέρνηση για την ακολουθούμενη οικονομική πολιτική, κάνοντας λόγο για αποτυχία του κυβερνώντος κόμματος, «η οποία τον υποχρεώνει να προχωρήσει και στον πολιτικό εκβιασμό για πρόωρη προσφυγή στις κάλπες, αν, όπως λέει, εισπράξει αρνητικό μήνυμα στις εκλογές της Κυριακής».

Σχολιάζοντας δηλώσεις της υπουργού Παιδείας Άννας Διαμαντοπούλου, ο κ. Παναγιωτόπουλος μίλησε για πράξη πολιτικής γενναιότητας, που δεν έχει καμία σχέση με τις δηλώσεις του πρωθυπουργού. Υποστήριξε, συνέχισε, ότι όσα συνέβησαν στον τόπο δεν οφείλονται στα 5,5 διακυβέρνησης ΝΔ, αλλά είναι μια μεταπολιτευτική πραγματικότητα για ην οποία έχουν ευθύνη όλοι.

«Η τοποθέτησή αυτή, έρχεται σε αντίθεση με την μικροκομματική και μικρόψυχη αντιμετώπιση του πρωθυπουργού, που προσπαθεί να επιρρίψει τις ευθύνες για όλα τα δεινά της χώρας στα 5,5 χρόνια διακυβέρνησης της ΝΔ» συμπλήρωσε.

Σχετικά με τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβερνήσεως Θόδωρου Πάγκαλου για τις Ένοπλες Δυνάμεις, ζήτησε από τον πρωθυπουργό να τις αποδοκιμάσει, ενώ τις χαρακτήρισε ως προσβλητικές για τα σώματα ασφαλείας και τις Ένοπλες Δυνάμεις.