Πολιτική
Παρασκευή, 12 Νοεμβρίου 2010 13:36

Β.Κικίλια στηρίζει οργάνωση προσκείμενη στον Γ.Δημαρά

Τη στήριξη της στην υποψηφιότητα του Β. Κικίλια στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών, ανακοίνωσε η οργάνωση «ΛΕΥΚΟ» (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων), όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του υποψηφίου της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής. Στον α' γύρο η οργάνωση ΛΕΥΚΟ είχε συμμετάσχει στο ψηφοδέλτιο του Γ.Δημαρά.

Τη στήριξη της στην υποψηφιότητα του Β. Κικίλια στο δεύτερο γύρο των περιφερειακών εκλογών ανακοίνωσε η οργάνωση «ΛΕΥΚΟ» (Λαϊκές Ενώσεις Υπερκομματικών Κοινωνικών Ομάδων), όπως έγινε γνωστό από το γραφείο Τύπου του υποψηφίου της ΝΔ στην Περιφέρεια Αττικής.

Στον πρώτο γύρο η οργάνωση «ΛΕΥΚΟ» είχε σταθεί στο πλευρό του Γιάννη Δημαρά συμμετέχοντας με οκτώ υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους, μεταξύ των οποίων και ο πρόεδρος της κ. Κωνσταντίνος Ντάλιος.

Η σχετική ανακοίνωση έχει ως εξής:

«Έλληνες πατριώτες της Αττικής σας ευχαριστούμε που μας τιμήσατε με την ψήφο σας και δώσατε στο συνδυασμό μας ένα μεγάλο ποσοστό. Δυστυχώς η αποχή και τα εκβιαστικά διλήματα που έθεσε ο Πρωθυπυργός με την παράνομη παρέμβασή του, μας στέρησαν την πρωτη θέση.Τώρα καλούμαστε να επιλέξουμε έναν απο τους δύο συνδυασμούς. Ο ένας εκπροσωπεί τήν Κυβέρνηση και ο άλλος την αντιπολίτευση και ανεξάρτητες προσωπικότητες. Ο ένας είναι υπέρ του μνημονίου και ο άλλος κατά. Η διαφορά τους είναι εμφανής και η επιλογή μας είναι ξεκάθαρη. Αυτή την Κυριακή στηρίζουμε Βασίλη Κικίλια. Η αποχή και το άκυρο δέν μας εκφράζει διότι θέλουμε με τη συμμετοχή μας να διαμορφώσουμε καλύτερη προοπτική για τη χώρα μας και να τιμωρήσουμε αυτή την ΑΝΤΙΛΑΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ».