Αθλητικά
Σάββατο, 13 Νοεμβρίου 2010 19:04

Οριστική αναβολή στο ημίχρονο του Εργοτέλης-Ολυμπιακος

Κωμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου, όταν λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο διαιτητής της συνάντησης Γιάχος, έκρινε πως το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί λόγω της άσχημης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου, παρότι το πρώτο μέρος έγινε υπό τις ίδιες καιρικές συνθήκες.

Κωμικές σκηνές εκτυλίχθηκαν στο Παγκρήτιο στάδιο του Ηρακλείου, όταν λίγο πριν την έναρξη του δευτέρου μέρους, ο διαιτητής της συνάντησης Εργοτέλης-Ολυμπιακός, Γιάχος, έκρινε πως το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί λόγω της άσχημης κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Παρότι οι δύο ομάδες είχαν αγωνιστεί τα πρώτα 45 λεπτά υπό έντονη βροχόπτωση και σε γήπεδο που θύμιζε λίμνη, ο Χιώτης ρέφερι, μόλις στο δεύτερο ημίχρονο, αποφάσισε ότι το παιχνίδι δεν μπορούσε να συνεχιστεί. Μετά από συνεχείς ελέγχους, αλλά και προσπάθειες να καθαριστεί ο αγωνιστικός χώρος, ο Γιάχος αποχώρισε για τα αποδυτήρια και λίγο αργότερο έγινε γνωστό πως η επανάληψη θα συνεχισθεί την πρώτη διαθέσιμη Τετάρτη (μάλλον στις 24 Νοεμβρίου), καθώς για την Κυριακή η αστυνομία δεν έδινε τη συγκατάθεσή της λόγω των εκλογών.

Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες έπαιξαν περισσότερο πόλο παρά ποδόσφαιρο και το 0-0 δεν αδικεί καμία βάσει απόδοσης, αν και ο Ολυμπιακός διαμαρτύρεται για γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 21', που ακυρώθηκε ως οφσάιντ.