Πολιτική
Δευτέρα, 15 Νοεμβρίου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια και περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικές βροχές και καταιγίδες στα ανατολικά και νότια και περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες προβλέπει για σήμερα Δευτέρα η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες. Τις πρωϊνές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις τοπικά αυξημένες στα νότια. Τις πρωϊνές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 24 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Στην Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Στη Θεσσαλία πρόσκαιρες νεφώσεις με σποραδικές βροχές. Το βράδυ βελτίωση. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Kυκλάδες, Κρήτη: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Βελτίωση από το βράδυ. Ανεμοι: Ανατολικών διευθύνσεων 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Από ανατολικές διευθύνσεις στα βόρεια 3 με 5 Μποφόρ και στα νότια 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και πιθανώς πρόσκαιρες καταιγίδες. Το βράδυ βελτίωση. Ανεμοι: Ανατολικοί βορειοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Τις πρωϊνές ώρες τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Ασθενείς και βαθμιαία βόρειοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στις Κυκλάδες, την Ανατολική Κρήτη, τα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο Τρίτη η ΕΜΥ. Τα φαινόμενα σταδιακά θα περιοριστούν στα ανατολικά και θα εξασθενήσουν.

Στην υπόλοιπη χώρα προβλέπονται λίγες νεφώσεις, οι οποίες στα δυτικά σταδιακά θα αυξηθούν και από το απόγευμα θα σημειωθούν τοπικές βροχές και τη νύχτα στα βορειοδυτικά καταιγίδες. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι κατά περιορισμένη.

Ανεμοι: Στα δυτικά από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 Μποφόρ. Στα ανατολικά θα πνέουν μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)