Πολιτική
Τρίτη, 23 Νοεμβρίου 2010 18:35

Σύσκεψη υπό τον Πρωθυπουργό για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης

Ο καταμερισμός των ρόλων των μελών της κυβέρνησης, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, εν όψει και της προσεχούς Συνόδου Κορυφής της ΕΕ το Δεκέμβριο, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με ομάδα υπουργών στο Γραφείο του στη Βουλή.

Ο καταμερισμός των ρόλων των μελών της κυβέρνησης, όσον αφορά στις διαπραγματεύσεις για τον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης, εν όψει και της προσεχούς Συνόδου Κορυφής της Ε.Ε. το Δεκέμβριο, ήταν, σύμφωνα με πληροφορίες, το αντικείμενο σύσκεψης που είχε ο πρωθυπουργός Γ. Παπανδρέου με ομάδα υπουργών στο Γραφείο του στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, στη σύσκεψη συμμετείχαν ο υπουργός Οικονομικών Γ. Παπακωνσταντίνου, ο υπουργός Εωτερικών Δ. Δρούτσας, η αναπληρωτής υπουργός Μ. Ξενογιαννακοπούλου, αλλά και ο πρωθυπουργικός σύμβουλος Λουκάς Παπαδήμος.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η κυβέρνηση παραμένει σταθερή στις θέσεις της, όσον αφορά στον τρόπο συμμετοχής των ιδιωτών και των τραπεζών στον ευρωπαϊκό μηχανισμό στήριξης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ