Πολιτική
Τετάρτη, 08 Δεκεμβρίου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Γενικά καλό καιρό προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ στα βόρεια και στα δυτικά ηπειρωτικά. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Γενικά καλό καιρό προβλέπει για σήμερα Τετάρτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) με τοπικά περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ στα βόρεια και στα δυτικά ηπειρωτικά. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Αραιές νεφώσεις που από το βράδυ θα πυκνώσουν. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 3 και στα ανατολικά νοτιοδυτικοί 4 και από το απόγευμα μέχρι 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 3 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις κατά τόπους αυξημένες. Πιθανότητα βροχής στα βόρεια. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ και στο Βόρειο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 20 βαθμούς Κελσίου. Στην Ηπειρο η θερμοκρασία θα είναι τρεις με τέσσερις βαθμούς χαμηλότερη.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αραιές νεφώσεις. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ και στα νότια θαλάσσια τμήματα δυτικοί 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 4 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 14 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Στα βόρεια νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 5 και στα νότια δυτικοί 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Αραιές νεφώσεις από το μεσημέρι. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 9 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αραιές νεφώσεις οι οποίες από το βράδυ θα πυκνώσουν. Το πρωΐ η ορατότητα θα είναι τοπικά περιορισμένη. Ανεμοι: Μεταβλητοί 2 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 16 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις τοπικά αυξημένες με σποραδικές βροχές στα δυτικά, τα βόρεια, τα νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Προς το βράδυ οι βροχές στα βορειοδυτικά θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 4 με 6 και στα νότια πελάγη τοπικά 7 Μποφόρ. Σταδιακά τη νύχτα στα δυτικά και τα βόρεια θα στραφούν σε βόρειους και θα ενισχυθούν. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)