Πολιτική
Τρίτη, 21 Δεκεμβρίου 2010 05:00

Πρόγνωση καιρού

Αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά.

Αρκετή ηλιοφάνεια προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) και μόνο στα δυτικά, τα βόρεια και το Ανατολικό Αιγαίο ασθενείς τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη θα είναι η ορατότητα τις πρωϊνές ώρες στα ηπειρωτικά.

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα ανατολικά. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 4 και στα ανατολικά νότιοι 5 με 6 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 1 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ιονίου, Ηπειρος, Δυτική Στερεά, Δυτική Πελοπόννησος: Νεφώσεις με τοπικές βροχές κυρίως στα βόρεια όπου είναι πιθανόν να εκδηλωθούν και σποραδικές καταιγίδες. Βελτίωση από το απόγευμα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 και στο Ιόνιο τοπικά 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 7 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν και είναι πιθανόν από το απόγευμα να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Νότιοι 3 με 5 και στα νότια 6 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση. Θερμοκρασία: Από 7 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Θεσσαλία η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 2 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις οι οποίες βαθμιαία θα αυξηθούν. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 7 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 11 έως 17 βαθμούς Κελσίου. Στη Βόρεια Κρήτη η θερμοκρασία θα είναι δύο με τρεις βαθμούς υψηλότερη.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Νεφώσεις με πιθανότητα τοπικών βροχών. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 6 με 7 Μποφόρ με σταδιακή εξασθένηση από το απόγευμα. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες με πιθανότητα βροχής κυρίως το βράδυ. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 3 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις οι οποίες τις πρωϊνές ώρες θα είναι αυξημένες οπότε και είναι πιθανόν να βρέξει πρόσκαιρα. Ανεμοι: Νοτιοανατολικοί 3 με 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις κατά περιόδους αυξημένες στα δυτικά, τα βόρεια, το Ανατολικό Αιγαίο και τα Δωδεκάνησα με πρόσκαιρες τοπικές βροχές. Περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)