Πολιτική
Τετάρτη, 07 Ιανουαρίου 2009 17:49

Αντώναρος: «Το ΠΑΣΟΚ εγκλωβισμένο στα πολιτικά του αδιέξοδα»

«Το ΠΑΣΟΚ, αδύναμο να επεξεργαστεί και να καταθέσει ουσιαστικές, ρεαλιστικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο, επιλέγει το μηδενισμό, την άρνηση, το λαϊκισμό», σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, αναφερόμενος στην κριτική που άσκησε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με τον ανασχηματισμό.

«Το ΠΑΣΟΚ, αδύναμο να επεξεργαστεί και να καταθέσει ουσιαστικές, ρεαλιστικές προτάσεις για το σήμερα και το αύριο, επιλέγει το μηδενισμό, την άρνηση, το λαϊκισμό. Παραμένει εγκλωβισμένο στα πολιτικά του αδιέξοδα, μακριά από τα ‘’θέλω’’ των πολιτών και τις ανάγκες της κοινωνίας».

Τα παραπάνω σημειώνει ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, αναφερόμενος στην κριτική που άσκησε νωρίτερα ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου σχετικά με τον ανασχηματισμό.

Αταλάντευτη επιλογή της κυβέρνησης αποτελούν οι «εγγυήσεις ασφαλούς πορείας, το έργο που παράγει χειροπιαστά αποτελέσματα, το μεταρρυθμίσεις που αλλάζουν τα πράγματα» πρόσθεσε ο κ. Αντώναναρος και καταλήγοντας έκανε λόγο για «επιλογή υπευθυνότητας, απέναντι στην επικίνδυνη ανευθυνότητα που παγίως χαρακτηρίζει το ΠΑΣΟΚ και την ηγεσία του».