Πολιτική
Πέμπτη, 08 Ιανουαρίου 2009 16:30

ΠΑΣΟΚ: Καμία ανατροπή στην οικονομική πολιτική

«Αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, χωρίς ανατροπή της οικονομικής πολιτικής, αποτελεί μόνον επικοινωνιακό τέχνασμα», δήλωσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχολιάζοντας τις δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου.

«Αλλαγή ηγεσίας στο υπουργείο Οικονομίας και Οικονομικών, χωρίς ανατροπή της οικονομικής πολιτικής, αποτελεί μόνον επικοινωνιακό τέχνασμα», δήλωσε η πολιτική εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ για θέματα Οικονομίας, Λούκα Κατσέλη, σχολιάζοντας http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/01/08/1614138.htm τις δηλώσεις του νέου υπουργού Οικονομίας και Οικονομικών, Γιάννη Παπαθανασίου.

Όπως ανέφερε η κ. Κατσέλη, ο κ. Παπαθανασίου, που «από το 2004 ως σήμερα συμμετέχει ανελλιπώς στο οικονομικό επιτελείο της κυβέρνησης, φέρει και εκείνος μεγάλη ευθύνη για τη σοβαρή δημοσιονομική εκτροπή, τις κοινωνικές ανισότητες που διευρύνονται, την αναπτυξιακή υστέρηση και την απώλεια του κύρους της χώρας μας στις διεθνείς αγορές».

Επομένως, «υποσχέσεις για δήθεν συμμάζεμα των δαπανών και καταπολέμηση της φοροδιαφυγής δεν πείθουν κανέναν», πρόσθεσε η βουλευτής και κατέληξε: «Αυτό που χρειάζεται επειγόντως ο τόπος είναι αλλαγή οικονομικής πολιτικής κι όχι επικοινωνιακού χαρακτήρα μοιράσματα ρόλων».