Πολιτική
Κυριακή, 11 Ιανουαρίου 2009 14:31

Κ. Μητσοτάκης: «Το θέμα Λαλιώτη κλείνει για μένα»

«Το θέμα Λαλιώτη για μένα κλείνει σήμερα. Δεν πρόκειται πλέον να ασχοληθώ μαζί του», αναφέρει σε έγγραφη δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης.

«Το θέμα Λαλιώτη για μένα κλείνει σήμερα. Δεν πρόκειται πλέον να ασχοληθώ μαζί του», αναφέρει σε έγγραφη δήλωσή του ο επίτιμος πρόεδρος της Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, μετά την εμφάνιση του Κώστα Λαλιώτη σε τηλεοπτικό κανάλι για το θέμα πλειστηριασμού σπιτιού του στα Δολιανά Αρκαδίας, σε εφαρμογή καταδικαστικής σε βάρος του απόφασης, κατόπιν προσφυγών τού κ. Μητσοτάκη.

«Χαίρω διότι ο κ. Κ. Λαλιώτης σήμερα αναγνώρισε ότι και αυτός οφείλει να συμμορφωθεί με το νόμο και να πληρώσει», τονίζει ο κ. Μητσοτάκης.

Υπενθυμίζεται ότι ο κ. Λαλιώτης δεν συμμορφώθηκε με την απόφαση του Εφετείου και δεν έδωσε στον επίτιμο πρόεδρο της Νέας Δημοκρατίας τα 100.000 ευρώ που του επιδικάστηκαν.

Το ΠΑΣΟΚ αναμένεται να πληρώσει το ποσό αυτό, καθώς θεωρεί πως η κόντρα είναι πολιτική και όχι προσωπική.

Ήμουν μάρτυρας υπεράσπισης στην αγωγή του κ.Μητσοτάκη κατά του κ. Λαλιώτη. Η εκδικητικότητα του κ. Μητσοτάκη και η εκτός πλαισίου συμπεριφορά του δικαιώνει, σε πολιτικό επίπεδο, την επιλογή μου να στέκομαι κοντά στον κ. Λαλιώτη, δήλωσε ο Αν. Λοβέρδος.

AΠΕ-ΜΠΕ