Πολιτική
Δευτέρα, 12 Ιανουαρίου 2009 10:34

Απήχθη ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος

Θύμα απαγωγής έπεσε λίγο πριν από τις 9 το πρωί στο Καβούρι ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος. Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο εφοπλιστής είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με τον οδηγό του όταν ξαφνικά τους έκλεισαν το δρόμο τρεις άγνωστοι και με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να βγουν από το αυτοκίνητο, τους επιβίβασαν σε άλλο όχημα και έφυγαν με ταχύτητα.

Θύμα απαγωγής έπεσε λίγο πριν από τις 9 το πρωί στο Καβούρι ο εφοπλιστής Περικλής Παναγόπουλος.

Όπως έγινε γνωστό από την αστυνομία, ο ιδρυτής του ομίλου Attica είχε φύγει με το αυτοκίνητό του από το σπίτι του με τον οδηγό του όταν ξαφνικά τους έκλεισαν το δρόμο τρεις άγνωστοι και με την απειλή όπλων τους ανάγκασαν να βγουν από το αυτοκίνητο, τους επιβίβασαν σε άλλο όχημα και έφυγαν με ταχύτητα.

Λίγο αργότερα αφέθηκε ελεύθερος στο Κορωπί ο οδηγός του εφοπλιστή, ενώ οι δράστες συνέχισαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Από την ώρα εκείνη έχει ξεκινήσει γιγαντιαία επιχείρηση της αστυνομίας για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των απαγωγέων και του απαχθέντος, ενώ στον τόπο του συμβάντος βρίσκονται αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής, που διενεργούν ανακρίσεις και έρευνες.

Όπως μεταδίδουν ραδιοτηλεοπτικοί σταθμοί, στη θέση Κεραίες στο Καβούρι βρέθηκαν δύο καμμένα αυτοκίνητα, ενώ άγνωστο παραμένει πόσα αυτοκίνητα χρησιμοποιήθηκαν στην επιχείρηση απαγωγής.

Σημειώνεται ότι το Φεβρουάριο του 2008, ο ιδρυτής της Attica κ. Περικλής Παναγόπουλος και ο γιος του Αλέξανδρος, αποχώρησαν μετά από 15 και πλέον χρόνια παρουσίας στην κορυφή της διοικητικής πυραμίδας της επιχείρησης.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ