Αθλητικά
Πέμπτη, 15 Ιανουαρίου 2009 15:00

Γκαλέτι: Αφιερωμένο στον Ντάρκο

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να το αφιερώσουμε στον Ντάρκο», τόνισε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι παραλαμβάνοντας σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Στη διάθεση Βαλβέρδε για τις Σέρρες οι Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Μήτρογλου και Γκαλίτσιος.

«Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να το αφιερώσουμε στον Ντάρκο», τόνισε ο Λουτσιάνο Γκαλέτι παραλαμβάνοντας σήμερα, στις εγκαταστάσεις του Ρέντη, το βραβείο για το καλύτερο γκολ της 17ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας.

Με αφορμή την περιπέτεια υγείας του Ντάρκο Κοβάσεβιτς, ο Αργεντίνος άσος του Ολυμπιακού είπε: «Είμαστε στο πλευρό του. Ο Ολυμπιακός είναι δίπλα του, αυτό προσπαθούμε να τον κάνουμε να καταλάβει και να μείνει με τις καλύτερες αναμνήσεις από μας. Θέλουμε να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα για να του το αφιερώσουμε».

Όσο για το γκολ του απέναντι στην Ξάνθη, αλλά και το πέναλτι που έχασε στον ίδιο αγώνα, ο Γκαλέτι σημείωσε πως «είναι ένα από τα όμορφα γκολ που έχω πετύχει, αλλά το επόμενο θα είναι πιο σημαντικό». «Είδα τον Πατσατζόγλου που μπήκε στη φάση, αλλά φοβήθηκα μην μείνει εκτός και αποφάσισα να το κάνω μόνος μου. Το πέναλτι μού αφήνει μια πικρή γεύση, γιατί το εκτέλεσα άσχημα και όταν εκτελείς άσχημα, είναι δύσκολο να μπει».

«Είναι ωραίο που είμαι την πρώτη θέση των σκόρερ, όπως και ότι η ομάδα μου είναι στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θα προσπαθήσουμε να κρατήσουμε ως το τέλος. Όποιος πιστεύει ότι είναι εύκολο, κάνει λάθος. Πολλές ομάδες θέλουν να κερδίσουν τον Ολυμπιακό, αλλά εμείς πρέπει να αντέξουμε», προειδοποίησε ο δεξιός χαφ των Πρωταθλητών .

Το πρωί κανονικά προπονήθηκαν στις εγκαταστάσεις του Ρέντη οι Τοροσίδης, Πατσατζόγλου, Μήτρογλου και Γκαλίτσιος, οι οποίοι και τίθενται στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε εν όψει του σαββατιάτικου εκτός έδρας αγώνα με τον Πανσερραϊκό.