Αθλητικά
Σάββατο, 17 Ιανουαρίου 2009 18:55

Αλλοι τρεις βαθμοί για τον Ολυμπιακό

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού και από τις Σέρρες. Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 26ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους (45 βαθμοί σε 18 αγώνες).

Νικηφόρο ήταν το πέρασμα του Ολυμπιακού και από τις Σέρρες.

Με γκολ του Βασίλη Τοροσίδη στο 26ο λεπτό οι «ερυθρόλευκοι» πήραν τη νίκη και πρόσθεσαν άλλους τρεις βαθμούς στη συγκομιδή τους (45 βαθμοί σε 18 αγώνες).

Ο Ολυμπιακός πίεσε από την αρχή του αγώνα και λίγο μετά από μία χαμένη ευκαιρία με τον Μπελούτσι (στο 15') το σουτ του οποίου βρήκε το οριζόντιο δοκάρι του γκολκίπερ του Πανσερραϊκού, ευτύχησε να προηγηθεί με τον Τοροσίδη έπειτα από σέντρα του Γκαλέτι.

Στο δεύτερο ημίχρονο οι παίκτες του Πανσερραϊκού προσπάθησαν να αντιδράσουν χωρίς ωστόσο να κάνουν κάποια σημαντική ευκαιρία για γκολ. Το ματς έγινε σκληρό με εκατέρωθεν σκληρά μαρκαρίσματα και κυρίως από την πλευρά των γηπεδούχων ( επτά κίτρινες κάρτες σε διάστημα 12 λεπτών), ενώ προς το τέλος της αναμέτρησης έπεσαν κροτίδες και άλλα αντικείμενα προς την εστία του Αντωνη Νικοπολίδη.

Στο 86' αποβλήθηκε από τον πάγκο του Πανσερραϊκού ο προπονητής της ομάδας Ούγκο Μπρος λόγω διαμαρτυριών.