Πολιτική
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 05:01

Πρόγνωση καιρού

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, ενίσχυση των νοτίων ανέμων από το απόγευμα στο Ιόνιο και βροχές τη νύχτα στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, ενίσχυση των νοτίων ανέμων από το απόγευμα στο Ιόνιο και βροχές τη νύχτα στα δυτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες. Το πρωΐ τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά νοτίων διευθύνσεων μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 0 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που βαθμιαία θα πυκνώσουν και από αργό το απόγευμα θα εκδηλωθούν βροχές και καταιγίδες κυρίως στα βορειοδυτικά. Το πρωΐ τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 4 με 5 Μποφόρ. Από το απόγευμα στο Ιόνιο 6 με τάση περαιτέρω ενίσχυσης κατά τη διάρκεια της νύχτας. Θερμοκρασία: Από 5 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Το πρωΐ τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοδυτικοί 3 με 4 Μποφόρ. Στα νότια 5 και το απόγευμα έως 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα πυκνώσουν. Ανεμοι: Νότιοι 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις που βαθμιαία θα αυξηθούν. Ανεμοι: Ασθενείς και από το απόγευμα νότιοι μέχρι 4 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις πρόσκαιρα τοπικά αυξημένες. Το πρωΐ τοπικά περιορισμένη ορατότητα. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 3 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά προβλέπει για αύριο Τετάρτη η ΕΜΥ. Εξασθένηση των φαινομένων το απόγευμα σε Πελοπόννησο, Στερεά και Εύβοια. Στην υπόλοιπη χώρα με πιθανότητα τοπικών βροχών μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Νότιοι νοτιοανατολικοί 5 με 7 Μποφόρ. Στο Ιόνιο και από το απόγευμα και στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Μικρή πτώση θα σημειώσει η θερμοκρασία ως προς τις μέγιστες τιμές στα κεντρικά και βόρεια.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)