Αθλητικά
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 16:45

Εγχείριση βουβωνοκήλης ο Τσίλντρες - Ενα μήνα εκτός

Σε εγχείρηση βουβωνοκήλης θα υποβληθεί ο Τζος Τσίλντες στις ΗΠΑ. Περίπου ένας μήνας ο χρόνος απουσίας του από τα παρκέ, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε αναζήτηση προσωρινού αντικαταστάτη του στην περιφέρεια, ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Σε εγχείριση βουβωνοκήλης θα υποβληθεί ο Τζος Τσίλντες στις ΗΠΑ, όπου βρίσκεται από την περασμένη Κυριακή. Ο Αμερικανός σταρ του Ολυμπιακού υποβλήθηκε σε εξετάσεις στην πατρίδα του και η διάγνωση των γιατρών ήταν πως χρήζει άμεσα χειρουργικής επέμβασης άμεσα.

Ο χρόνος απουσίας του από τα παρκέ υπολογίζεται σε περίπου ένα μήνα, με τον Ολυμπιακό να βρίσκεται σε αναζήτηση προσωρινού αντικαταστάτη του στην περιφέρεια, ενόψει των κρίσιμων αγωνιστικών υποχρεώσεων σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Στο τέλος Ιανουαρίου (28-29/1) αρχίζει η φάση των «16» της Ευρωλίγκα, από την οποία θα κριθεί η πρόκριση στα πλέι οφ, στις 25 Ιανουαρίου η ομάδα του Πειραιά υποδέχεται στο ΣΕΦ τον Πανιώνιο για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον τελικό να είναι προγραμματισμένος για τις 21 Φεβρουαρίου, ενώ το ντέρμπι «αιωνίων» στο ΣΕΦ θα διεξαχθεί επίσης στα τέλη Φεβρουαρίου (28/2), στο πλαίσιο της 20ης αγωνιστικής στην Α1 ανδρών. Δεδομένη είναι βέβαια η απουσία του από το αυριανό ντέρμπι με τον ¶ρη στο Αλεξάνδρειο, για την 15η αγωνιστική της Α1.

Στον Ολυμπιακό, πάντως, δεν αποκλείουν το σενάριο να κάνουν υπομονή και να μην καλύψουν το κενό του, σε περίπτωση που οι θεράποντες γιατροί επιβεβαιώσουν πως δεν θα διαρκέσει περισσότερο από ένα μήνα η αποθεραπεία του.