Αθλητικά
Τρίτη, 20 Ιανουαρίου 2009 19:03

Αθώοι Παναθηναϊκός και Καϊμακόγλου για το επεισόδιο στο κλειστό του Αγ. Θωμά

«Αθώους» έκρινε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον παίκτη του Αμαρουσίου Κώστα Καϊμακόγλου, για το επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ. Πρόστιμο 6.000€ στον Παναθηναϊκό.

«Αθώους» έκρινε ο αθλητικός δικαστής του ΕΣΑΚΕ τόσο τον Παναθηναϊκό, όσο και τον παίκτη του Αμαρουσίου Κώστα Καϊμακόγλου, για το επεισόδιο κατά τη διάρκεια του αγώνα του περασμένου Σαββάτου, για τη 14η αγωνιστική της Α1 ανδρών στο μπάσκετ.

Συγκεκριμένα, ο αθλητικός δικαστής απήλλαξε την ΚΑΕ Παναθηναϊκός από την κατηγορία για επίθεση από τους φιλάθλους σε βάρος του Καϊμακόγλου, καθώς και για τα υβριστικά συνθήματα σε βάρος του μάνατζερ του Αμαρουσίου, Σταύρου Ελληνιάδη. Ο Καϊμακόγλου απηλλάγη για άσεμνη χειρονομία.

Πάντως, ο Παναθηναϊκός τιμωρήθηκε με πρόστιμο συνολικού ύψους 6 χιλιάδων ευρώ για τα επεισόδια (ρίψη αντικειμένων στον αγωνιστικό χώρο πακέτου τσιγάρων, 6 καθισμάτων, αναπτήρες και κέρματα) και τα υβριστικά συνθήματα μερίδας των οπαδών του στο κλειστό του Αγίου Θωμά.