Πολιτική
Τρίτη, 27 Ιανουαρίου 2009 12:52

Επιδείνωση του καιρού

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες 36 ώρες στη χώρα. Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα παραπάνω φαινόμενα είναι το Ιόνιο, η Ηπειρος, η δυτική στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και τη νύχτα η Μακεδονία. Σε ετοιμότητα ο κρατικός μηχανισμός.

Βροχές και καταιγίδες κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τις επόμενες 36 ώρες στη χώρα.

Σύμφωνα με έκτακτο δελτίο της ΕΜΥ, σήμερα Τρίτη οι περιοχές που θα επηρεαστούν περισσότερο από τα παραπάνω φαινόμενα είναι το Ιόνιο, η Ηπειρος, η δυτική στερεά, η δυτική Πελοπόννησος και τη νύχτα η Μακεδονία.

Στην περιοχή της Αττικής καταιγίδες πιθανώς κατά τόπους ισχυρές θα εκδηλωθούν τη νύχτα.

Αύριο Τετάρτη 28-1-09 ισχυρές καταιγίδες θα εκδηλωθούν στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τα Δωδεκάνησα και πιθανώς στη Θράκη.

H Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας έχει ήδη ενημερώσει τους αρμόδιους φορείς και υπηρεσίες και βρίσκονται σε κατάσταση ετοιμότητας πολιτικής προστασίας, ώστε να παρέμβουν άμεσα εάν αυτό απαιτηθεί.

Παράλληλα, εφιστά την προσοχή των πολιτών και προτείνει να λάβουν σοβαρά υπόψη τους τα έντονα καιρικά φαινόμενα, τα οποία σε πολλές περιπτώσεις ενδέχεται να δημιουργήσουν προβλήματα.