Αθλητικά
Παρασκευή, 30 Ιανουαρίου 2009 09:55

Συγγνώμη μετά το επεισόδιο από Τζεμπούρ και Σκόκο

Σοβαρό επεισόδιο στην προπόνηση της ΑΕΚ λίγα 24ωρα πριν το ντέρμπι με Ολυμπιακό. Κουτουλιά Τζεμπούρ στον Σκόκο που υπέστη κάκωση στο ρινικό οστό. Συγγνώμη ζήτησαν αμφότεροι από τους συμπαίκτες τους. Μπάγεβιτς: «Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία της ομάδας»

Σοβαρό επεισόδιο σημειώθηκε χθες στην προπόνηση τη ΑΕΚ με πρωταγωνιστές τους Ραφίκ Τζεμπούρ και Νάτσο Σκόκο, λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, ο Γαλλοαλγερινός επιθετικός μετά από διαπληκτισμό με τον Σκόκο στην προπόνηση, τον χτύπησε με κουτουλιά στο πρόσωπο, με αποτέλεσμα να ματώσει η μύτη του Αργεντινού.

Είχε προηγηθεί φραστικό επεισόδιο μεταξύ Πλιάτσικα και Πελετιέρι εξαιτίας εκατέρωθεν σκληρών μαρκαρισμάτων.

Ο Νάτσο Σκόσκο βγήκε από το Ιατρικό Κέντρο με απλή κάκωση στο ρινικό οστό, κάτι που σημαίνει ότι δεν τίθεται θέμα απουσίας του από το κυριακάτικο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Λίγο αργότερα ο Αργεντίνος μετέβη σε ταβέρνα της Δροσιάς, όπου ο Ντούσαν Μπάγεβιτς παρέθεσε δείπνο και μαζί με τον έτερο πρωταγωνιστή του επεισοδίου, Ραφίκ Τζεμπούρ, απολογήθηκαν στους συμπαίκτες τους.

Σε ρόλο «πυροσβέστη», ο τεχνικός της ΑΕΚ προσπάθησε και μέσω της επίσημης ιστοσελίδας του συλλόγου να βελτιώσει το κλίμα στις τάξεις της ομάδας λίγα 24ωρα πριν το μεγάλο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

«Μετά το τέλος της προπόνησης, σημειώθηκε ένα επεισόδιο στα αποδυτήρια μεταξύ των ποδοσφαιριστών της ομάδας Ραφίκ Τζεμπούρ και Νάτσο Σκόκο. Οι δύο ποδοσφαιριστές έδωσαν αμέσως εξηγήσεις σε εμένα, ο οποίος καταδίκασα το επεισόδιο. Ζήτησαν συγγνώμη από εμένα, ο ένας από τον άλλον και από την ομάδα για την αναστάτωση που προκάλεσαν», αναφέρει στη δήλωσή του ο Ντούσκο και προσθέτει:

«Αυτό που προέχει αυτή τη στιγμή είναι η ηρεμία της ομάδας και η συγκέντρωση στις αγωνιστικές υποχρεώσεις της. Όλα τα υπόλοιπα θα συζητηθούν μετά τον αγώνα της Κυριακής και η σκέψη όλων μας είναι μόνο στο παιχνίδι».