Πολιτική
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2009 12:59

Αλ. Τσίπρας: «Η κοινωνία θέλει άλλη κατεύθυνση»

«Η κοινωνία θέλει άλλη κατεύθυνση και όχι απλά άλλη κυβέρνηση», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής». Όπως υποστηρίζει, το ΠΑΣΟΚ επενδύει στην κυβερνητική φθορά.

«Η κοινωνία θέλει άλλη κατεύθυνση και όχι απλά άλλη κυβέρνηση», τονίζει ο πρόεδρος του ΣΥΝ Αλέξης Τσίπρας, σε συνέντευξή του στον «Ελεύθερο Τύπο της Κυριακής», προσθέτοντας πως «η Αριστερά χωρίς ισχυρή σύνδεση με τα κοινωνικά κινήματα είναι μια Αριστερά απονευρωμένη, ανίσχυρη, που δεν ενοχλεί κανέναν».

«Το ΠΑΣΟΚ επενδύει στην κυβερνητική φθορά. Δεν έχει διατυπώσει σαφείς προγραμματικές θέσεις. Και όταν το κάνει, συνήθως διατυπώνει περισσότερες από όσες χρειάζονται. Μιλήσαμε για όμορο χώρο γιατί πράγματι με τον κόσμο του ΠΑΣΟΚ έχουμε βρεθεί μαζί στις κοινωνικές διεκδικήσεις», επισημαίνει ο πρόεδρος του ΣΥΝ.

Αναφερόμενος στις ευρωεκλογές, υποστηρίζει ότι η σύνθεση του ευρωψηφοδελτίου θα αποφασιστεί με ανοιχτό και δημοκρατικό τρόπο από τα όργανα του ΣΥΡΙΖΑ με σύνθεση όλων των προτάσεων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ