Αθλητικά
Κυριακή, 01 Φεβρουαρίου 2009 18:27

Αναβλήθηκε ο τελικός του βόλεϊ λόγω των επεισοδίων

Αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλεϊ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που φιλοξενείται στην Πάτρα και ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17:00, λόγω των σοβαρών επεισοδίων που σημειώθηκαν έξω και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.

Αναβάλλεται η διεξαγωγή του τελικού του κυπέλλου Ελλάδας ανδρών στο βόλεϊ, μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού, που φιλοξενείται στην Πάτρα και ήταν προγραμματισμένος να διεξαχθεί στις 17:00.

Όπως δήλωσε ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας, Στέλιος Προσαλίκας, μετά από έκτακτη σύσκεψη της εκτελεστικής επιτροπής της ομοσπονδίας, αποφασίστηκε να αναβληθεί η σημερινή αναμέτρηση και στο αυριανό Δ.Σ. της ΕΟΠΕ να αποφασιστεί από το ανώτατο όργανο η τύχη του αγώνα.

Οσο για το χρονικό της αναβολής; Τη στιγμή που οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονταν στον αγωνιστικό χώρο, οι «πράσινοι» αρνούνταν να εισέλθουν αν δεν εκκενωθεί πρώτα το κλειστό «Δ. Τόφαλος». Από την πλευρά της, η αστυνομία δήλωσε ότι δεν αναλαμβάνει την εκκένωση αν δεν βοηθήσουν οι άνθρωποι του Ολυμπιακού, που αρνήθηκαν την εκκένωση και υποσχέθηκαν την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα, παρουσία των φιλάθλων.

Πριν τον αγώνα σημειώθηκαν επεισόδια, τόσο έξω όσο και μέσα στο κλειστό γυμναστήριο.