Πολιτική
Δευτέρα, 02 Φεβρουαρίου 2009 14:47

Βολές ΠΑΣΟΚ κατά κυβέρνησης για τα επεισόδια με αγρότες στον Πειραιά

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Κρητών αγροτών και ΜΑΤ στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89. Δίκαια τα αιτήματα των αγροτών της Κρήτης, λέει ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Έξαρχος.

Έντονες επικρίσεις κατά της κυβέρνησης με αφορμή τα επεισόδια που σημειώθηκαν μεταξύ Κρητών αγροτών και ΜΑΤ στο λιμάνι του Πειραιά το πρωί http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/02/1624061.htm διατύπωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπακωνσταντίνου, μιλώντας στον ρ/σ Alpha 9,89.

«Για άλλη μια φορά η κυβέρνηση δεν μπορεί να κάνει τα αυτονόητα, που είναι να συζητήσει με τους αγρότες και να βρει λύσεις. Βλέπουμε και πάλι με περιοχή της πρωτεύουσας ως εμπόλεμη ζώνη και έχουμε δυστυχώς και μια βουλευτή του κόμματός μας που έχει χτυπηθεί από ένα τρακτέρ που έχασε τον έλεγχο λόγω των χημικών. Είναι μια πολύ δυσάρεστη κατάσταση» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Στο ίδιο μήκος κύματος και ο αρμόδιος πολιτικός εκπρόσωπος του κόμματος Βασίλης Έξαρχος, χαρακτήρισε δίκαια τα αιτήματα των αγροτών της Κρήτης και βάλλει κατά του κυβερνώντος κόμματος, σημειώνοντας πως αντί να ανταποκριθεί σε αυτά, «επιστράτευσε τους μηχανισμούς καταστολής, τα δακρυγόνα και τα χημικά».