Πολιτική
Τρίτη, 03 Φεβρουαρίου 2009 08:24

Η ατζέντα της ημέρας

* Στις 10 π.μ. συνάντηση του υπουργού Παιδείας, Αρη Σπηλιωτόπουλου, με το διοικητικό συμβούλιο της Διδασκαλικής Ομοσμπονδίας.

* Στις 10:30 π.μ. η πρώτη συνεδρίαση του επιτελικού κύκλου κοινωνικής πολιτικής στη Χαριλάου Τρικούπη, στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση υπό τον Γιώργο Παπανδρέου.

* Στις 11:30 π.μ. επίσκεψη του πολιτικού εκπροσώπου του ΠΑΣΟΚ για θέματα ανάπτυξης, Μιχάλη Χρυσοχοΐδη, στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών.

* Στις 12 το μεσημέρι η συνεδρίαση της κυβερνητικής επιτροπής υπό τον πρωθυπουργό, Κώστα Καραμανλή, με θέμα του υπουργείου Παιδείας και Θρησκευμάτων.

* Στις 12 το μεσημέρι συνάντηση του υπουργού Δικαιοσύνης, Νίκου Δένδια, με τον πρόεδρο του Αρείου Πάγου.

* Από τις 12 το μεσημέρι τρίωρη στάση των εργαζομένων στο υπουργείο Ανάπτυξης. Στις 12:30 μ.μ. θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση έξω από το υπουργείο.

* Στις 2 μ.μ. επίσκεψη του επικεφαλής της κοινοβουλευτικής ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέκου Αλαβάνου, στο μπλόκο των αγροτών στον Προμαχώνα Σερρών.

* Στις 8 μ.μ. ονομαστική ψηφοφορία στη Βουλή επί του άρθρου 74 του νομοσχεδίου για τον ΟΑΕΔ.

* Την Πρίστινα επισκέπτεται σήμερα η Ντόρα Μπακογιάννη στο πλαίσιο της ελληνικής προεδρίας στον ΟΑΣΕ, όιπου θα έχει επαφές με τις αρχές του Κοσυφοπεδίου και εκπροσώπους διεθνών οργανισμών.