Αθλητικά
Τετάρτη, 04 Φεβρουαρίου 2009 16:42

Βαριά πρόστιμα Μπάγεβιτς σε Σκόκο και Τζεμπούρ

Πρόστιμα 10.000 και 8.000 ευρώ στους Ραφίκ Τζιμπούρ και Νάτσο Σκόκο, αντίστοιχα, επέβαλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το σοβαρό επεισόδιο που είχαν οι δύο παίτκες της ΑΕΚ πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Πρόστιμα 10.000 και 8.000 ευρώ στους Ραφίκ Τζιμπούρ και Νάτσο Σκόκο, αντίστοιχα, επέβαλε ο Ντούσαν Μπάγεβιτς για το σοβαρό επεισόδιο που είχαν οι δύο παίκτες πριν από το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό.

Ο προπονητής της ΑΕΚ ανακοίνωσε σήμερα την απόφασή του για την τιμωρία των δύο παικτών, τονίζονττας : «Eπέβαλα πρόστιμο στους Ραφίκ Τζιμπούρ και Νάτσο Σκόκο, 10.000 και 8.000 ευρώ, αντίστοιχα. Οι δύο ποδοσφαιριστές ζήτησαν συγγνώμη, αλλά δεν ήταν δυνατόν να μείνουν ατιμώρητοι, εφόσον προκάλεσαν αναστάτωση στην ομάδα μας».

«Θεωρώ -πρόσθεσε- ότι το πιο σημαντικό σε μια ποδοσφαιρική οικογένεια είναι να υπάρχουν σχέσεις σεβασμού και καλής συνεργασίας μεταξύ των μελών της».

«Όλοι κάνουμε λάθη, όμως πρέπει να τα αναγνωρίζουμε και να τα ξεπερνάμε. Πάνω απ΄ όλα οφείλουμε να λειτουργούμε με γνώμονα το καλό της ομάδας και με σεβασμό προς την ιστορία της», σημείωσε ο τεχνικός της ΑΕΚ.

Σήμερα το πρωί εν τω μεταξύ, άρχισε η προετοιμασία για το εκτός έδρας παιχνίδι με τη Λάρισα. Ο Χουανφράν συνέχισε ατομικό πρόγραμμα με ασκήσεις στο γυμναστήριο, ενώ ο Βασίλης Πλιάτσικας έχει σύνδρομο κοιλιακών-προσαγωγών και υποβάλλεται σε θεραπεία. Ατομικό πρόγραμμα συνέχισε ο Παναγιώτης Λαγός, ενώ ο Αντώνης Ρίκκα έκανε τρέξιμο στο γήπεδο και ασκήσεις στο γυμναστήριο.