Πολιτική
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009 05:01

Πρόγνωση καιρού

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Υψηλές για την εποχή θερμοκρασίες, βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια και τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις. Τοπικές βροχές μικρής διάρκειας κυρίως στη Δυτική Μακεδονία το απόγευμα. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα κυρίως τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 15 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις οι οποίες γρήγορα θα αυξηθούν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τοπικά περιορισμένη ορατότητα τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Αρχικά αίθριος καιρός αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές κυρίως στις βορειότερες περιοχές. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 3 με 5 και στα νότια μέχρι 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 6 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αρχικά αίθριος καιρός. Το απόγευμα και από τα δυτικά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές στις Κυκλάδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 4 με 6 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 12 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αρχικά αίθριος καιρός. Από το μεσημέρι θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 10 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Ασθενείς. Από το μεσημέρι νότιες διευθύνσεις 4 με 5 Μποφόρ. Θερμοκρασία: Από 9 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Αρχικά αίθριος καιρός αλλά σταδιακά θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να σημειωθούν τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 14 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Αραιές νεφώσεις που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα σημειωθούν τοπικές βροχές. Τη νύχτα τα φαινόμενα στα δυτικά, το Ανατολικό Αιγαίο, τις Κυκλάδες και την Κρήτη θα ενταθούν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες. Ανεμοι: Από νότιες διευθύνσεις 5 με 6 Μποφόρ, τοπικά στα πελάγη 7 και αργότερα στο Αιγαίο τοπικά 8 Μποφόρ. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε υψηλά για την εποχή επίπεδα.

ΠΗΓΗ: Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ)