Πολιτική
Παρασκευή, 06 Φεβρουαρίου 2009 14:19

Αντώναρος: Προσπαθούν να εμπλέξουν τη χώρα σε άκρατη εκλογολογία

Την απορία του για την απόπειρα σύνδεσης του χθεσινού διαγγέλματος του πρωθυπουργού με τη διενέργεια εκλογών εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος, τονίζοντας ότι το κυβερνών κόμμα «δεν πρόκειται να παρακολουθήσει το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια που κάνει να εμπλέξει τη χώρα σε άκρατη εκλογολογία».

Την απορία του για την απόπειρα σύνδεσης του χθεσινού διαγγέλματος του πρωθυπουργού με τη διενέργεια εκλογών εξέφρασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Ευάγγελος Αντώναρος.

Χθες, τόνισε, ο πρωθυπουργός τοποθετήθηκε πολιτικά, με τρόπο που δεν αφήνει αμφιβολία, για την οικονομία και τη διεθνή οικονομική κρίση και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «στην άκρατη εκλογολογία του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης έδωσε απάντηση ο κυβερνητικός εκπρόσωπος».

«Η κυβέρνηση, αντίθετα με ό,τι κάνει το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης, λέγοντας μία το ένα και μία το άλλο και μάλιστα στην ίδια συνέντευξη πολλές φορές, δεν παίζει με τους θεσμούς. Έχουμε τοποθετηθεί και όσα έχουμε πει είναι ξεκάθαρα», παρατήρησε απαντώντας σε ερωτήσεις για το θέμα της επανεκλογής του Κάρολου Παπούλια στην Προεδρία της Δημοκρατίας.

«Δεν πρόκειται -πρόσθεσε- να παρακολουθήσουμε σε καμία περίπτωση το ΠΑΣΟΚ στην προσπάθεια που κάνει να εμπλέξει τη χώρα σε άκρατη εκλογολογία είτε με τη μία είτε με την άλλη μορφή».

Σε ερώηση εξάλλου για το λόγο που διεκόπη η τηλεοπτική μετάδοση της συνέντευξης του κ. Παπανδρέου από το Ζάππειο, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος παρέπεμψε σε ανακοίνωση της ΕΡΤ.