Αθλητικά
Δευτέρα, 09 Φεβρουαρίου 2009 13:14

Κανονικά η αυριανή Ολομέλεια της ΕΟΕ

Παραιτήθηκαν σήμερα από τις αιτήσεις αναστολών και το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τα τακτικά μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας. Κατόπιν αυτών η αυριανή Ολομέλεια της ΕΟΕ θα διεξαχθεί κανονικά.

Παραιτήθηκαν σήμερα από τις αιτήσεις αναστολών και το αίτημα έκδοσης προσωρινής διαταγής που είχαν καταθέσει στο Συμβούλιο της Επικρατείας, τα τακτικά μέλη της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής και ο εκπρόσωπος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Πυγμαχίας.

Οι προσφεύγοντες ζητούσαν από το ΣτΕ να ανακληθούν ορισμένες προσκλήσεις του αντιπροέδρου της ΕΟΕ Λάμπη Νικολάου, με τις οποίες προσκλήθηκαν εκπρόσωποι Ομοσπονδιών να συμμετάσχουν στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της ΕΟΕ, που θα γίνει αύριο 10 Φεβρουαρίου 2009.

Στο ΣτΕ έχουν προσφύγει η Ελληνική Ομοσπονδία Πυγμαχίας και τα μέλη της ΕΟΕ Σπ. Καπράλος, Χ. Χατζηαθανασίου, Εμ. Κατσιαδάκης, Αντ. Νικολόπουλος και Ι. Καρράς.

Κατόπιν αυτών η αυριανή Ολομέλεια της ΕΟΕ θα διεξαχθεί κανονικά.

Αντίθετα, οι προσφεύγοντες δεν παραιτήθηκαν από την κυρία αίτηση που έχουν καταθέσει για το ίδιο θέμα και αναμένεται να προσδιοριστεί η ημερομηνία συζήτησής της στην Ολομέλεια του ΣτΕ.