Αθλητικά
Κυριακή, 15 Φεβρουαρίου 2009 17:25

Ισόπαλος εν μέσω διαμαρτυριών ο ΟΦΗ με τον Αστέρα

Ισόπαλος τελείωσε ο αγώνας ΟΦΗ - Αστέρα Τρίπολης, ένα αποτέλεσμα που δυσχεραίνει την προσπάθειά της κρητικής ομάδας να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Ισόπαλος τελείωσε ο αγώνας ΟΦΗ - Αστέρα Τρίπολης, ένα αποτέλεσμα που δυσχεραίνει την προσπάθειά της κρητικής ομάδας να παραμείνει στη Σούπερ Λίγκα.

Το σκορ άνοιξαν οι γηπεδούχοι με τον Πόποβιτς στο 39', ενώ η ομάδα της Τρίπολης ισοφάρισε με χτύπημα πέναλτι του Μαρσελάο στο 48', απόφαση που προκάλεσε τις έντονες διαμαρτυρίες των Κρητικών. Ο Φιλομένο διεκδίκησε τη μπάλα με τον Μπαρκαουάν στην περιοχή του ΟΦΗ, ο επιθετικός των φιλοξενούμενων βρέθηκε στο χόρτο και ο διαιτητής υπέδειξε την "εσχάτη των ποινών".

Οι γηπεδούχοι διαμαρτυρήθηκαν και πάλι έντονα όταν ο Φυτανίδης ανέτρεψε τον Μανούσο στα όρια της περιοχής, χωρίς να καταλογιστεί παράβαση.

Εως το τέλος του παιχνιδιού οι Κρητικοί είχαν την υπεροχή, έπαιξαν τον Αστέρα στο μισό γήπεδο και έχασαν δύο πολύ σημντικές ευκαιρίες.

Το ματς ολοκληρώθηκε με την αποβολή του Ρόκα (πρώτη κίτρινη στο 91΄, δεύτερη στο 93'), άλλη μία απόφαση που προκάλεσε τις εντονότατες διαμαρτυρίες του Γιάννη Μαντζουράκη και των παικτών του ΟΦΗ προς τον διαιτητή, Χριστόφορο Ζωγράφο.

Διαιτητής: Ζωγράφος (Αθηνών)

Κίτρινες: Κουνενάκης, Ρουμπάκης - Μαρσελάο, Ρόκας

Κόκκινες: Ρόκας (93΄ - δεύτερη κίτρινη)

ΟΦΗ (Γιάννης Μαντζουράκης): Μάλαρτζ, Μπαρκαουάν, Σίμιτς, Πόποβιτς, Στόλιτσα, Σταυρακάκης (85΄ Ταραλίδης), Μπερτίν, Ρουμπάκης, Μανούσος, Μπεθάρες, Κουνενάκης (73΄ Σφακιανάκης)

ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ (Νίκος Κωστένογλου): Αναστασόπουλος, Φυτανίδης, Λαζαρίδης, Μαρσελάο, Κανακούδης, Καρντόσο, Φλάβιο, Εστέβες (67΄ Καούνος), Μπαστία (67΄ Νταμόντε), Ζαϊρί (78΄ Ρόκας), Φιλόμενο