Πολιτική
Δευτέρα, 16 Φεβρουαρίου 2009 19:09

ΠΑΣΟΚ: Μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο

Απάντηση στις αιτιάσεις που διατύπωσε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά του ΠΑΣΟΚ έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εκτιμώντας πως από αυτές προκύπτει πως «μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο».

Απάντηση στις αιτιάσεις που διατύπωσε το μεσημέρι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος κατά του ΠΑΣΟΚ http://www.naftemporiki.gr/news/static/09/02/16/1630113.htm έδωσε ο εκπρόσωπος Τύπου του κόμματος Γιώργος Παπακωνσταντίνου, εκτιμώντας πως από αυτές προκύπτει πως «μπήκαμε σε προεκλογική περίοδο».

«Εδώ έχουμε την κλασική ταινία "Ο καλός αστυνόμος κι ο κακός αστυνόμος". Ο καλός αστυνόμος είναι ο πρωθυπουργός, ο οποίος μιλά για συναίνεση και, ο κακός αστυνόμος είναι ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, ο οποίος μιλά για τις ευθύνες του ΠΑΣΟΚ για το χρέος, για τα επιτόκια, για την κοινωνική εργασία, για την ανεργία. Για οτιδήποτε, εν πάση περιπτώσει, πάει στραβά σ’ αυτή την χώρα, φταίει το ΠΑΣΟΚ και ουδείς άλλος» ανέφερε χαρακτηριστικά.

Επίσης απέρριψε τα περί παραποίησης στοιχείων που καταλόγισε στον κ. Παπανδρέου ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος σχετικά με την ανεργία, το χρέος κ.ά.