Πολιτική
Παρασκευή, 13 Μαρτίου 2009 14:55

Ευ. Αντώναρος: «Το έγκλημα δεν μπορεί να σταματήσει να υπάρχει»

«Το έγκλημα δεν μπορεί να σταματήσει να υπάρχει. Μην έχουμε ψευδαισθήσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή επιδρομή κουκουλοφόρων στο Κολωνάκι και καταδίκασε την οποιαδήποτε άσκηση βίας ή πράξεις οι οποίες θίγουν την περιουσία ελλήνων πολιτών. Θεσμοθέτηση οργανισμού που θα διαχειριστεί το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας, προανήγγειλε ο Χ. Μαρκογιαννάκης.

«Το έγκλημα δεν μπορεί να σταματήσει να υπάρχει. Μην έχουμε ψευδαισθήσεις», δήλωσε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Ευάγγελος Αντώναρος, κληθείς να σχολιάσει τη σημερινή επιδρομή κουκουλοφόρων στο Κολωνάκι και καταδίκασε την οποιαδήποτε άσκηση βίας ή πράξεις οι οποίες θίγουν την περιουσία ελλήνων πολιτών.

«Ποτέ δεν αρκεί η καταδίκη, αλλά σημαίνει ότι οι πράξεις απειροελάχιστων μειοψηφιών βρίσκουν την άρνηση, την απόρριψη από το σύνολο των Ελλήνων πολιτών». «Η κυβέρνηση και ολόκληρη η κοινωνία είναι αποφασισμένοι να μην επιτρέψουν σ' αυτά τα στοιχεία να παρεμποδίσουν την λειτουργία της πόλης και να προκαλούν ζημιές στις περιουσίες ανυποψίαστων πολιτών. Ασφαλώς δεν θα πετύχουν τα σχέδιά τους», τόνισε ο κ. Αντώναρος, επισημαίνοντας πως ο αρμόδιος αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών, Χρήστος Μαρκογιαννάκης, προανήγγειλε στη Βουλή τη θεσμοθέτηση οργανισμού που θα διαχειριστεί το πρόβλημα στο κέντρο της Αθήνας.

Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος καταδίκασε και το χθεσινό αιματηρό συμβάν στο Βύρωνα, εκφράζοντας τη βαθιά του οδύνη για το θάνατο της νεαρής γυναίκας.

Τέλος, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, ο κ. Αντώναρος δήλωσε ότι η ΕΛ.ΑΣ. κάνει τη δουλειά της, στα πλαίσια των δυνατοτήτων που έχει.