Πολιτική
Σάββατο, 14 Μαρτίου 2009 15:21

Αισιόδοξη εν όψει ευρωεκλογών η Ντ. Μπακογιάννη

Αισιόδοξη για την πορεία του κυβερνώντος κόμματος προς τις ευρωεκλογές, εμφανίστηκε η Ντ. Μπακογιάννη σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη. Για ΛΑ.Ο.Σ: «Τα άκρα είναι άκρα εμείς είμαστε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη της κεντροδεξιάς κι έχουμε, προ πολλού, κάνει σε όλους τους Έλληνες γνωστό το μήνυμα μας»,

«Τα άκρα είναι άκρα εμείς είμαστε μια μεγάλη δημοκρατική παράταξη της κεντροδεξιάς κι έχουμε, προ πολλού, κάνει σε όλους τους Έλληνες γνωστό το μήνυμα μας», σημείωσε σήμερα η υπουργός Εξωτερικών Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας σε ερώτηση για τον πρόεδρο του ΛΑΟΣ Γιώργο Καρατζαφέρη.

Σε δηλώσεις της μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης που είχε με τα μέλη της Διοικούσας Επιτροπής της ΝΔ στη Θεσσαλονίκη, η κ. Μπακογιάννη ρωτήθηκε και για το θέμα της εγκληματικότητας και τους βανδαλισμούς σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. «Μας απασχολούν πάρα πολύ -είπε- και είμαστε αποφασισμένοι να μην επιτρέψουμε σε τέτοιου είδους ομάδες να καταστρέψουν και το βιος των ανθρώπων αλλά και την εικόνα της χώρας».

Όσο για το περιεχόμενο της συνάντησης, η κ. Μπακογιάννη εκτίμησε πως «το κλίμα είναι καλό, υπάρχει αυτοπεποίθηση, υπάρχει κέφι για αγώνα και με αισιοδοξία θα προχωρήσουμε για τις ευρωεκλογές».

Από το μεσημέρι η κ. Μπακογιάννη περιοδεύει στο νομό Πέλλας και το βράδυ θα μιλήσει σε συνεστίαση της ΝΔ στην Έδεσσα.