Πολιτική
Κυριακή, 15 Μαρτίου 2009 11:49

ΠΑΣΟΚ: «Πρωθυπουργός ανασφάλειας, χωρίς σχέδιο»

Σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, στο Φιλίππειο Δημοτικό Γυμναστήριο, θα μιλήσει σήμερα ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου στο πλαίσιο επίσκεψής τους στη Βέροια. Ο κ. Καραμανλής εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίση, ενώ πλέον έχει καταγραφεί ως ο πρωθυπουργός της ανασφάλειας, παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γ. Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τη χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στο Αγρίνιο.

Περιοδεία στη Βέροια πραγματοποιεί από χθες ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γ. Παπανδρέου, όπου σήμερα μιλά σε ανοικτή πολιτική εκδήλωση, στο Φιλίππειο Δημοτικό Γυμναστήριο, πλατεία Ωρολογίου. ΧΘες, ο κ. Παπανδρέου είχε συνάντηση με τα μέλη του Νομαρχιακού Συμβουλίου Ημαθίας του Κινήματος.

Ο κ. Καραμανλής εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίση, ενώ πλέον έχει καταγραφεί ως ο πρωθυπουργός της ανασφάλειας, παρατήρησε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπακωνσταντίνου, σχολιάζοντας τη χθεσινή εμφάνιση του πρωθυπουργού στο Αγρίνιο.

« Η επίσκεψη του πρωθυπουργού στο νοσοκομείο του Αγρινίου θυμίζει στους Έλληνες πολίτες τη διάλυση και απαξίωση του Εθνικού Συστήματος Υγείας. Η επίσκεψή του σε εργοτάξιο θυμίζει τη μείωση των δημοσίων επενδύσεων και την εγκατάλειψη της Περιφέρειας από την δική του διακυβέρνηση. Η ομιλία του σε παραγωγικούς φορείς αποδεικνύει ότι εξακολουθεί να μην έχει σχέδιο για την αντιμετώπιση της κρίσης. Και βέβαια, η παρουσία του στην ΟΝΝΕΔ για πολλοστή φορά, - εξάλλου τον προσφωνούν ως ο πρώτος «ΟΝΝΕΔιτης πρωθυπουργός»- υπενθυμίζει σε όλους μας ότι προτιμά τα στενά κομματικά ακροατήρια, γιατί απλούστατα η κοινωνία του έχει γυρίσει την πλάτη», υπογράμμισε ο κ. Παπακωνσταντίνου.

Εξάλλου, όπως επεσήμανε ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ, «τα επεισόδια βίας των τελευταίων ημερών δείχνουν ανάγλυφα ότι η κυβέρνηση δεν μπορεί να εγγυηθεί τα στοιχειώδη δικαιώματα του Έλληνα πολίτη: το δικαίωμα στη ζωή, το δικαίωμα στη διαφύλαξη της περιουσίας, το δικαίωμα να μπορεί να κυκλοφορεί χωρίς φόβο στους δρόμους της πόλης του». «Στη συνείδηση όλων των Ελλήνων πολιτών ο κ. Καραμανλής έχει πλέον καταγραφεί ως ο πρωθυπουργός της ανασφάλειας», σημείωσε χαρακτηριστικά.

Αύριο ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ με την ιδιότητα και του προέδρου της Σοσιαλιστικής Διεθνούς, θα συναντηθεί με τον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Jean - Claude Trichet, και τον αντιπρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας, Λουκά Παπαδήμο, στην έδρα της Τράπεζας στην Φρανκφούρτη.